Šta je novo?

Outlet ?

Neshto ala prethodna generacija HW-a a? Neke stvari koje su na popustu, ko ce ga znati... Ovo je moja pretpostavka ;)

Tu spadaju jos i monitori koji su bili izlozeni kao i konfiguracije.uz njih obicno daju garanciju od 12 meseci,neki put zaista imaju dobri monitori za smesne pare da se nadju,a ima i dosta krsa koje niko nije zeleo da kupi iako su u potpunosti nove stvari.
Stvari kojima nesto fali tipa ogrebotina na kucistu su napomenute na svakom proizvodu...
P.S.komsija je tako kupio pre dosta godina 19tft od samsunga 40 posto nize nego sto sam ja platio slican nov,moj je dva puta crkavao njegov i dan danas radi.Mozda ce da zvuci glupo ali od dosta ljudi sam cuo da monitor koji radi duze vremena kao izlozbeni primerak bez kvara nadzivi onaj koji je u isto vreme proizveden a stajao je u magacinu,pa tek kasnije upaljen???

Poslednja izmena:
Outlet

Najčešće označava artikal koji u prodaju dolazi sa servisa, testiranja, ima sitnije nedostatke ambalaže, ogrebotine...
To može biti i roba na rasprodaji (stari lager), polovna, itd. Na takvu robu većina dobavljača daje i pisanu garanciju. Cene outleta mogu biti i 50% niže u odnosu na istu robu u maloprodaji.

Ja pre neki dan trazio kontroler za ventilatore i naletim u winwin-u neki digitalni dupo jeftiniji neko kod ostalih prodavaca. Zovem ja njihov "outlet" broj. Zovem vise od pola sata, nema sanse da se dobije. Zovem njihovu "podrsku", posto nisam mogao da se registrujem, oni mi sve srede, ja narucim preko neta i cekam.....
Posle par dana stize predracun :D

"Postovani,

U prilogu se nalazi predracun za artikal koji ste narucili. Artikal je polovan, koriscen i stigao sa sledecom dijagnozom: 1 ventilator ne radi, samo 1 senzor pokazuje tacnu temperaturu, 2 pokazuju pogresnu a 1 senzor pokazuje uvek 0 stepeni.

Nakon izvrsene uplate, robu ce Vam, na adresu koju ste naveli, isporuciti kurirska sluzba."

Znaci ko je ovde lood. Prodaju pokvarenu stvar ?
Pa trebali su da mi daju za DZ, a ne da prodaju pokvareno!!!?!?!

Sjajno! Ovoga se ni Del Boj ne bi setio.

hektor2;2706575 [I je napisao(la):
"Postovani,

U prilogu se nalazi predracun za artikal koji ste narucili. Artikal je polovan, koriscen i stigao sa sledecom dijagnozom: 1 ventilator ne radi, samo 1 senzor pokazuje tacnu temperaturu, 2 pokazuju pogresnu a 1 senzor pokazuje uvek 0 stepeni.

Nakon izvrsene uplate, robu ce Vam, na adresu koju ste naveli, isporuciti kurirska sluzba."[/I]

Znaci ko je ovde lood. Prodaju pokvarenu stvar ?
Pa trebali su da mi daju za DZ, a ne da prodaju pokvareno!!!?!?!

Zar im je toliki problem da dopišu (osim ako je namerno izostavljeno) - Artikal je servisiran, ispravan, garancija 12 meseci. :trust:

Mogli bi da dopisu, da je artikal ispravan. Ali kao sto se vidi, 90% stvari ne radi na tom kontroleru :) i to prodaju bez ikakve grize savesti :)

Strašno... A nekad je zvanje servisera bilo cenjeno. Sad se svodi na :

- Ubaci u računar.
- Jel' dimi ? - Ne...
- Jel' radi ? - Da, ali...
- Ma, pakuj to i baci u prodaju.

Čast izuzecima, ali ovde bi i Del Boj pocrveneo.

Nazad
Vrh Dno