Šta je novo?

Outlast Trials

Sympathy Chan

Slavan
Učlanjen(a)
30.10.2011
Poena
240
Žao mi da ova igra nema temu.

Naime, izašao je i treći deo Outlast-a, ali ovog puta donosi nešto novo u odnosu na klasične survival horor igre na koje smo navikli:

• Co-Op do 4 igrača
  • Mission based je igra umesto kampanje

Dakle, nakon što sklopite tim od 1 do 4 igrača, odaberete neki od dostupnih Trials-a i potrebno je da ispunite određene zadatke na mapi kako biste dobili mogućnost da pobegnete dok vas jure više vrsta neprijatelja. Svaka mapa ima bar jednu dužu misiju, kao i kraće verzije koje se mogu završiti za 15-20 minuta. Ko preživi, dobije keš da kupuje kozmetiku za sebe i svoju sobu, kao i XP i "kupone" za kupovinu i upgrade opreme.
Postoje 4 klase, odnosno 4 RIG-a koja možete kupiti i upgrade-ovati: stun, blind, heal i mogućnost da na trenutak vidite neprijatelje kroz zid. Na početku birate jedan RIG i možete njegovu mogućnost iskoristiti samo jednom, nakon čega ide vrlo dug cooldown (ovo se može upgradeovati).
Igru je moguće igrati i solo, ali je coop lakši što zbog bržeg skupljanja item-a za misiju, što zbog revive-a, više RIG-ova, mogućnost boostovanja drugog igrača preko ograde ili na visok zid, odakle vam ovaj može omogućiti da i vi prođete, držanja vrata za drugog igrača da ne padnu, mlaćenja neprijatelja kad uhvate drugog igrača, itd.

Trenutno je u Early Access-u, ali je ispoliranija igra od skoro svake AAA koja je izašla prethodnih godina, a i verujem da će devovi da naprave nešto dobro od ovoga.

ja je kupio danas na popustu na steamu je jos par sati, imam neku ekipicu za coop, pa cemo videti, za sada po YT deluje super zanimljivo

Vrh Dno