Šta je novo?

outgoing i incoming mail server za hotmail?

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
765
prosto i jednostavno pitanje ... :)

Swiper je napisao(la):
prosto i jednostavno pitanje ... :)
otvoriš Outlook (express) tools/accounts/add/mail....staviš za inoming mail server umesto POP da bude HTML i pojaviće se opcija za HotMail, MSN i Other:D

Re: Re: outgoing i incoming mail server za hotmail?

BeastMaster je napisao(la):
otvoriš Outlook (express) tools/accounts/add/mail....staviš za inoming mail server umesto POP da bude HTML i pojaviće se opcija za HotMail, MSN i Other:D

Ijao sto mrzim kada mi neko odgovori nesto sto nisam pitao... Lepo sam pitao... kako glase serveri?... Ne interesuje me za outlook vec za nesto drugo... Znachi, serveri su... ?:)

E koliko ja znam tako nesto ne postoji.
Ako se varam, onda me ispravite.
pozdrav!

Kao sto rece Beastmaster....

Dakle, ako neko ima acount na hotmail-u, onda je u mogucnosti da u outlook expresu podesi poseban acount, ciji ce incoming server biti gorepomonuto, pa ce u OE dobiti jos jedan, poseban, folder koji ce se odnositi na hotmail.

To ne znaci da ce ta posta dolaziti (odlaziti) preko provajderovog (pop3) mail servera, vec je to samo malo zgodniji shell (da ne kazem oblanda) u OE, za primanje i slanje poste sa hotmaila (ipak i to je super)

Sto se preuzimanje poste sa hotmaila od strane pop3 servera tice (ako sam se dobro izrazio), to je moguce ali se ta usluga mora platiti MS-u (od 16. jula 2002.)

Mislim, startujete OE, vezani ste za internet (preko bilo kog provakdera) i klikom na hotmail acount cete dobiti sadrzaj foldera na hotmailu. To je bitna razlika izmedju toga da npr. klikom (u oe) na svoj uobicajeni pop3 acount, u inbox-u pored poruka koje su vam poslali na vasu klasicnu adresu, zateknete i poruke koje su vam poslate na hotmail adresu.Ovo poslednje mora da se plati (oko 20$ godisnje) MS-u. Koga zanima moze da pogleda ovo:
http://www.internetnews.com/bus-news/article.php/1331431

Nazad
Vrh Dno