Šta je novo?

Out of range???

Marko16

Slavan
Učlanjen(a)
28.01.2009
Poena
330
Moja oprema  
Mobilni telefon
Mi 9T
Pristup internetu
  1. ADSL
Problem je u tome da kad uključm komp dobijem ovu poruku (i čuje se malo duži beep) i naravno nemam sliku. Ne znam u čemu je fora, valjda do same kartice, na HD3850 radi bez problema... :wall:
Znam da se manifestuje promenom herza, ili niska ili visoka hz...
No, kartica je Gigabyte x1650pro ddr3 pasivna. :S:

Zar niko nije imao slično iskustvo?
Verujem da je kartica riknula, sve živo sam probao i ništa...

A rerna? Ima li tu neke koristi?

I meni se desilo isto :) Sve je u redu sa karticom, ne brini. Stvar je u tome sto kartica daje neku rezoluciju ili frekvenciju koju monitor ne podrzava. To mi se desilo kada sam kupio 19 inch TFT i kad sam ga prikljucio pojavila se ta poruka.

Sva sreca pa sam imao stari CRT monitor koji sam prikljucio, promenio rezoluciju ili frekvenciju (ne secam se tacno) i onda opet prikljucio TFT.

Poslednja izmena:
I meni deluje da radi, ali nema nigde slike... :)
Znači pri prvom uključenju nema ništa, malo zapišti nešto, nastavi dalje i podigne windows, a opet nigde slike... Probaću to sa crt-om, ali čisto sumnjam... Hvala!

Dok je prikljucen CRT namestis rezoluciju i frekvenciju za koju si siguran da podrzavaju i jedan i drugi monitor i nema da omane :)

realno, namestio si rezoluciju koju monitro ne podrzava..ili frekvenciju sto neko rece..

ma u redu je to.. ali je nigde nikad nemam sliku, čak ni pri prvom boot-u . To se dešava na bilo kom računaru..:wall:

Nazad
Vrh Dno