Alexandar je napisao(la):Deinstalirajte Microsoft Messenger, on je razlog sporom startovanju OE.
Broz je napisao(la):Ja imam jednu ideju posto mi se desava identicna stvar od kad sam spicio spi1 na xp a pri tom sam prebacio ceo folder OE sa cirka 60mb poruka. Mislim da to ima veze za odvratnim win mesindzerom a ja kao za inat ne mogu da se setim kako se on ubija u redzistriju🙁 Juce sam kopao dva sata ali nisam mogao da se prisetim...ako neko zna gde se ono bese stavlja vrednost 0 umesto 1 molim ga da ovde postuje...
ivo.r je napisao(la):mada je, mislim, i dalje na disku, ali to valjda nije toliko bitno
Broz je napisao(la):hvala jos jednom svima🙂
Broz je napisao(la):Momci ja vas prosto obozavam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!🙂
OE mi leti od kad sam ubio zlikovca WM🙂
Ne koristim Outlook Express, ali on beše ima neku opciju za prepakivanje baze u backgroundu ili tako nekako... Možda ga to usporava?u OE 6 cekam po 30 sec na uvodnom ekranu...
JOBAH je napisao(la):I meni se i dalje sporo startuje, bez obzira na zlikovca 🙁
Inace, primetio sam da se ista stvar desava i kada iznad Inboxa pa iznad Local Folders kliknem na "Outlook Express"... da li je tako i kod vas?
zmile je napisao(la):Momci, evo resenja za outlook express i sporo startovanje...
Increase speed of Outlook Express when Messenger is removed or disabled:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari