Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Doneo mi je rodjak laptop iz Amerike u pitanju je Dell latitude 5420 model ne standardni nego poboljsan..
Ali je zakljucan bios imali neki nacin da se to resi, a da se ne rastura laptop?
I na kraju će ipak nositi u neki servis da mu to odrade za pare. To je inače veoma popularan sport ovde, stiže dosta laptopova za kojima kukaju vlasnici po svetu pa treba otključavati BIOSe. Naravno, uvek je neki ortak od ujaka doneo i tako to, niko neće da prizna da je na bubanj potoku kupio laptop za 30€ i da zna da je kraden.
Te probleme rešavaju programatorom. Skinu BIOS čip, (ima pored još jedan) i onda ih "pune" pa leme nazad. Nema te alatke da softverski otključa BIOS na laptopu, posebno ne na nekom koji nije standardan već poboljšan, šta god to značilo.
Laptop je kuplje preko i poseduje i racun kao NESPRAVAN! Sta ne radi? BIOS zakljucan. Sta su poboljsanja mesto i3 nalazi se i5 i hdd na 7200 rpm i mislim jos 2 gb rama vise.
Znaci jedino programator?
Imam i to nije mi ni to problem, ali sam zeleo da ne rasturam....