Šta je novo?

Otključavanje LG televizora

Kritika

Slavan
Učlanjen(a)
26.02.2010
Poena
320
Dakle za otključavanje LG televizora odnosno obezbeđivanje mogućnopsti da se sa USB pored muzike i fotografija reprodukuju i filmovi je neophodan recimo HAMIN univerzalni daljinski upravljač tipa 12047 ili 12084

univerzalni_daljinec_12084_RG4007249120847.jpg
slika-Hama-univerzalni-daljinski-upravljac-8u1-12047--1996342v160h120.jpg

A procedura je:

(neka iznese neko ko je lično proverio)

Plazma LG PQ3000 - uspešno sam je otključao bratu pre nekih godinu dana sa Hama 12047 daljincem.
Proceduru imaš na forumu a kod mene se razlikovalo u tome što nisam imao opciju da menjam USB ili Player podešavanja nego sam promenio model TV-a, stavio sam na PQ6000 i sve je proradilo.
Izvini što nisam ulazio u detalje ali davno je bilo.

otkljucavanje lg

Stisni dugme setup i drži 3 sec. dok se ne upali lampica
- kratko stisni dugme tv
- ukucaj kod 0119
- kratko stisni shift
- kratko stisni ok
- kratko shift
Sada Vas univerzalni daljinac radi kao obicni daljinac, a da bi se poceo ponašati kao servisni stisni shift kratko da zasvetli lampica

(ona treba da ostane da svetli) , a zatim pritisni dume -/-- i dobili ste polja za unos šifre: Za dalji postupak koristite Vaš LG daljinski.

šifra za moj tv je O413

@Shomy#1
Zahvaljujem

@coka1
Uradio sam baš po ovom upustvu, pošto sam došao do skrivenog menija i ukusao password 0413 odabrao sam Tools Options 3 i pod opcijom 2 za DivX sa O prebacio na 1, ugasio i upalio TV

Sad funkcioniše i podrška za filmove sa USB

Da ne otvaram novu temu, da li je iko uspeo da ubaci novi firmare (pretpostavljam da ima) i da mu radi pustanje mkv preko USB-a, tj meni pusti Video, ali za Audio kaze unsupported format?

pa vidi u kom formatu je zvuk ako je ac onda bi trebalo da je ok ali dts tesko

pa pusti na kompu preko nekog plejera pa vidi najbolje gom pa vidi sta je

Nazad
Vrh Dno