kupih compaq EVO n600c (za cerkicu jelte brat ima lap a ona ne ) sad nisam ga platio mnogo 1100 din sa polomljenom tastaturom ali ima ps2, ukljucim radi pocistim austrijske fajlove deinstalram neke programe instaliram sve sto treba radi ali greje se kad ono ventilator ne vrti i pri otvaranju (zakljucak neko otvara pa nije vratio kako treba) otkinem konektor od displeja, nema sanse da konektor vratim na mesto jedina solucija je da nadjem 15 tacaka koje su dolazile do konektora (taj je u jednom uputstvu koje sam nasao nazvan video cable dok sam drugi nazvan inverter cable skinuo kako treba) i ozicim to pa na konektor ali mi treba sema , guglovao guglovao i nista samo skice pa ako neko moze da pripomogne i nadje semu ili neka druga solucija al za dz ili jeftina jer vec 15 meseci ne radim
hvala unapred i srdacan pozdrav
p.s proba sam maticnu plocu samo sa memorijm i spoljnim monitorom i radi pa me dusa boli da to ne sredim jerbo je taman masinica 866MHz 128MB 14GB da umrezim cerki za facebuk i youtube zasluzila je polozila je sa jakim dobrim
hvala unapred i srdacan pozdrav
p.s proba sam maticnu plocu samo sa memorijm i spoljnim monitorom i radi pa me dusa boli da to ne sredim jerbo je taman masinica 866MHz 128MB 14GB da umrezim cerki za facebuk i youtube zasluzila je polozila je sa jakim dobrim