Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
@sasa022
Znam ja to sve ali nisam imao do sada iskustva sa tft-om pa ko pita ne skita.
A ja inace imam Samsung 957p i drzim ga oduvek na 100Hz.
Pa pazi.Bilo je 60Hz ali kaze da mu se cini da malo treperi slika pa je stavio na 70Hz ali bi stavio i 75Hz ili eventualno na 85Hz ali da ne strada monitor.
@AndrijaR
O razlikama u funkcionisanju TFT i CRT monitora se već pisalo na forumu pa prelistaj malo (vidi npr. http://www.benchmark.co.yu/forum/showthread.php?t=91742). Ukratko rečeno: princip funkcionisanja TFT-a i CRT-a je drugačiji, i poređenje frekvencija osvežavanja nema mnogo smisla.
To što se tvom kumu čini da treperi, izgleda da mu se samo čini, ili mu računar nije baš najispravniji .
@patton
Objašnjenje je to da monitor interno radi na 60Hz.
Na Samsung sajtu jasno piše: "The optimal refresh rate for all Samsung LCD monitors is 60 Hz, regardless of resolution."
@banzaiii
Prosvetli me malo molim te.
Lepo sam pitao za iskustvo ljudi koji imaju laptop-ove.A stos e tice razlike u tehnologijama i sta koja donosi mozemo koliko god hoces i gde god hoces.
Pitanje je bilo iz tog razloga da ne bi nesto slucajno kvrcnulo a ja nisam bio kod njega nego smo tel. komunicirali.Kada smo se videlisve sam mu lepo podesio i nema razloga za dalje postojanje ovog treda.