Šta je novo?

osvezavanje laptopa

Flamingos_88

Slavan
Učlanjen(a)
21.02.2009
Poena
319
Zdravo ljudi,vec neko vrem sam na ovom forumu i posto vidim da ima dosta leppih modova i doterivanja izgleda,hteo sam da vas pitam za savete kako da osvezim moj laptop sa ekranom od 15' koji je trenutno srebne boje dok mu je donja strana crna,e sad zanima me sta da koristim tj koju vrstu farbe za njegovo farbanje,planirao sam crnu boju i da nalepim neki sticker na njega poput zmaja ili tako nesto efektno. Da li bi neko mogao da me uputi sta mi je potrebno za realizaciju te ideje narocito oko ukrasavanja stickerom ili tribalom?

u atacmentu je slicica tog laptopa,pa ako neko ima ideju ili neku smernicu kako da to uradim bio bih jako zahvalan

Prilozi

• acer-aspire-1640-laptop.jpg
    acer-aspire-1640-laptop.jpg
    16.3 KB · Pregleda: 77
nisam nesto ljubitelj stikera deluju jeftino.Mod laptopa je malo zeznutiji ima dosta vise ogranicenja nego kod obicnog kompa.Mozda iscrtavanje slobodnom rukom ili nesto slicno.Da nisi mozda gledao americke copere na kablovskoj, tu mozes videti kako se farbaju rezervoari mozda ti da neku inspiraciju.

Hm , nisam bas siguran koju bi farbu mogao da koristis, ali vodi racuna da je plastika koja se koristi za maske laptopova mnogo osetljivija od plastike za obicna kucista tako da vodi racuna.
Sto se tice stickera mislim da je mnogo lepse da ides na varijantu koju je predlozio Kapetan Dzo, tj iscrtavanje slobodnom rukom, pogotovo ako nadjes nekog neafirmisanog umetnika da ti to uradi za dzabe. To bi moglo odlicno da ispadne.

Vrh Dno