Šta je novo?

Osvezavanje konfiguracije

Invader

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2004
Poena
349
Ovako nisam skoro gledao bench pa nisam u toku, ali bi odprilike znao kad bi kupovao novu konfiguraciju sta bi uzeo problem je sto se to nece desiti skoro pa sam razmisljao da malo unapredim kompjuter.

Trenutno imam:

Bartona 2500+ (2000mhz 10x200), 2x512mb corsair i 9800pro + neko bezveze 400w napajanje.

Da li bi mi se nesto isplatilo da upgrade ovde, razmisljao sam da unapredim grafiku ali nisam siguran koliko bi dobio na tom i koliko bi mi se isplatilo, kompjuter mi sluzi za igranje video igara i hteo bi da ostanem u koraku sa novijim igricama, ali nista preterano, medium podesavanja ali da mi ne secka :)

Takodje mi je u opciji upgrade memorije, ali sam gledao cene i u poredjenju sa 667mhz i vise modelima su preskupe po meni i to bi bilo bacanje para...

Sad mi treba necije misljenje da li se isplati upgrade neki ili da cekam jos za ceo novi komp.

Hvala na bilo kakvom savetu :)

Po meni ne bi se isplatilo, da kupis neki polovnu graficku tipa 7900 to je 80-100e
Ako je kung fu napajanje morao bi i njega da zamenis ~ 30-40e polovno ili novo koje bi odgovaralo.
+ za memaru koliko bi izaslo, to je sigurnih ~120-150e i onda te opet procesor koci, a da uzmes slabiju grafiku to je low-medium podesavanja kako koja igra u 1024x768 i tako jos 4-5 meseca.
Sad su taka vremena da moze da se kupi dosta solidan komp za igre za poprilicno male pare.
Sad vidi ako ti odgovara da sad das tih cirka do 150e max pa da imas da sljaka koj mesec mozda se tebi i isplati.

Pa kad bi kupovao napajanje, kupio bi neko koje bi mogao da koristim i za novu konfiguraciju, nasao sam u imtelu 7600gt za 92e sto mi deluje kao ok cena za agp slot sa obzirom da ih nema mnogo :)

Vrh Dno