Šta je novo?

osvezavanje kompjuktora

Nikoldije

Slavan
Učlanjen(a)
02.05.2007
Poena
330
eto dolaze nove igre i novi dx a ja bi "teo" malo da se osiguram za novi unreal tournament i tako neko zahtevnije igre

dosta dugo nisam pratio sta se desava sa hardverom pa bi voleo da mi neki sveziji korisnici ovih foruma dadnu koji savet

moja konfiguracija je :

barton 2500+
abit nf7s
2gb "krusl balistiks" value memorije ddr400
Maxtor 200gb
chieftec napajanje 350w
MSI 6800 gt 256mb
i sve to u coolermaster stacker kucistu

posto moram da prelazim na nove tehnologije od starih stvari mogu da mi ostanu samo kuciste, monitar i hard a sve ostalo na prodaju pa me zanima ima li ko ideju koliko bi sve ovo mogo da uvaljam sem naravno kucista harda i monitora koji nisam ni naveo

i naravno moj budzet bi bio te pare od prodaje starih komponenata + 600 e pa me interesuju preporuke otvoren sam i za intel i za amd overkloking me ne interesuje preterano pa sad udrite

eventualno bih boleo da grafika ipak bidne neka nvidia

i jos cisto da pitam koliko mogu da trazim za moj monitor koji je samsung 930bf jer bi mozda mogo i da predjem na wide

hvala

Za igre bih ja isao na jacu graficku a slabiji procesor. E2160 ili E2180 OC koliko moze a verovatno ce moci 3 GHz i minimum 8800 GTS 320. Ploca Asus p965 ili p35, RAM moze i 667MHz samo da je 2 GB. To je oko 550 evra.

Imao sam slicnu dilemu ali sam resio trpim i da do pojave sledece generacije GPUa ne menjam 6600GT. Tesko bi mi palo da dam 300 evra za graficku a da igram Crysis u 1024x768 na mediumu.
Ako hoces da teras dolazece igre na wide u 1680*1050 tesko ces se uklopiti sa tim budzetom.

Nazad
Vrh Dno