Šta je novo?

osvezavanje i 757p

Roger

Čuven
Učlanjen(a)
05.07.2002
Poena
609
Evo u cemu je problem: imam monitor samsung 757p i svaki put kada ucitam neku igru
ona menja osvezavanje. Problem je u tome sto su mi oci veoma osetljive i onda ne mogu da
igram te igre (nekad cak bude 60 hz, uzas!). Kad sam u desktopu i pogledam u funkcijama na monitoru
pise 89 hz NP. Da li postoji mogucnost da ta rezolucija i ta oznaka budu u svim igrama, tj. da se ne menjaju?
Da li je za to kriv monitor, mozda je neispravan. Graf. karta je ATI radeon 7000/ radeon VE,
operativni sys. win2000 sp2, a proc. P4. Hvala.

Ako se ne varam tebi treba power strip i "zakljucavanje" rezolucije i osvezavanja...

Znas kako ce da ti radi Nv ref fix i radeon? Fenomenalno:)

mislim da sam na 3dguru.com video refresh rate fix ali za radeon kartice...

a jel moze directx,pa more help ,pa override ?tu upises broj.

Probaj sa programom MultiRes 1.4 sa www.entechtaiwan.com.

Program je 90k, stoji u treju i omogucava da izaberes zeljenu rezoluciju desktopa, a ono sto je tebi interesantno je da ima opciju lock refresh rates za odredjenu rezoluciju i broj boja, tako da kad sledeci put bilo koji program pozove tu rezoluciju imaces osvezavanje koje si sam namestio.

PowerStrip

E hvala svima. Uzeo sam ovaj MultiRes i radi super, dok sa Power Stripom nije hteo da saradjuje. Kad pomislim da sam hteo da prodam monitor:)
Pozdrav

Kolega nema frke, tu smo da se pomazemo i u takvim situacijama:D
Kakva bre prodaja Rogere?:) Pa to je fenomenalan monitor, a cisto da znas taj problem prebacivanja u 60Hz je prisutan i u 2000 i u XP tako da to nema veze sa monitorom i grafickom kartom - problem je softverske prirode...

Broz je napisao(la):
tu smo da se pomazemo i u takvim situacijama:D
naravno, pomagacemo sve dok nam zene ne zabrane to, a to ce biti uskoro, jel tako broz? :D

Ko vam kriv kad ste matorci i imate zene :D

Pozdrav matorcima i nejakoj omladini :wave;

Miroslav je napisao(la):
naravno, pomagacemo sve dok nam zene ne zabrane to, a to ce biti uskoro, jel tako broz? :D

Aha, znaci tako - niski udarci:D

PS tako je:( :)

pa da sam mlad bas na zalost i nisam... a i cini mi se da sam nasao izabranicu, tu je ashley neka tvoja komsinica :)

Nazad
Vrh Dno