filipenko je napisao(la):Imate te iste igre na PCu. Svi LOTRovi, Forgotten Realms Demon Stone. Isto s*anje drugo pakovanje. Zesce ****** koje je proslo zahvaljujuci hype-u filma.
Pretpostavljam da je i Barbi episode 18: Return of the Ken sjajna igra jer je pri vrhovima top lista.
filipenko je napisao(la):Imate te iste igre na PCu. Svi LOTRovi, Forgotten Realms Demon Stone. Isto s*anje drugo pakovanje. Zesce ****** koje je proslo zahvaljujuci hype-u filma.
bancho je napisao(la):damn consoles :crash:
Voodoo_NBGD je napisao(la):Ti bre ko da si se rodio uz taj plejstejšn...
audiofreak je napisao(la):Na sta bre lici ovo pobogu? Covek lepo pita hoce li biti te i te igre na PC-ju (to i mene zanima jer sam video review na netu) i javi se X spamera koji k.njaju kako Star Wars igre i filmovi ne valjaju i kako PC nema dobre igre.
Em su potpuno promasili temu, em postavljaca topica i mene bas zabole sta doticni pacenici misle o SW filmu, igrama i uopste igrama na PC-ju.
bancho je napisao(la):Na zalost, ovaj antihristfilipenko je u pravu. Nijedna ta igra u sustini nije vredna paznje, stvarno je steta da LOTR i SW (KOTOR-u svaka cast) koji su za to stvoreni nemaju po jedan pravi RPG ...
damn consoles :crash:
urban je napisao(la):kako bre nisu postojali dzedaji...pa zar nije prva neka devojka stekla tu titulu...?...posto ja na zalost nisam igrao tu igru ne mogu da tvrdim ali sam ovu vest cuo na vise mesta...
byMaX je napisao(la):Ja sam za to da se svi filipenkovi postovi iz ovog treda izbrisu, u cast StarWarsa i da se izbimuje iz treda!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari