desp
Znamenit
- Učlanjen(a)
- 24.12.2002
- Poena
- 1,025
E ljudi, imam jedan problem,
danas sam hteo da instaliram hitman2, ali jednostavno nijedan cd-rom nece da
ga procita (CD-ROM SONY CDU-5211 -52x i CD-RW TEAC 40x) - jednostavno ga ne konstatuju da
postoji (ustvari uspeli su par puta tek da procitaju sta je na njemu, ali od
istalacije ili prerezivanja, kopiranja na HDD nema nista!). Onda sam, probe
radi pustao gomilu DivX filmova, nekoliko igara, audio diskova,itd... i sve je OK.
Samo taj CD! Kod drugara koji imai sti CD-ROM (Sony), ali ATHLON 650MHz, i
plocu sa AMD 760 chipom (mislim da je 760), istalacija prodje bez problema!
(kod mene je ATHLON XP1700+, ASUS A7V266-C). OS je i kod mene i kod njega XP.
Izgubio sam se potpuno kada sam pokusao da instaliram "Haegemonia", koju sam takodje pozajmio od istog lika - kad ono ista stvar!
Da li neko zna sta je u pitanju?
Nesto slicno mi se desilo i pre mesec dana kada nisam uspeo da pustim jedan audio CD, koji je inace normalno radio na AIWA mini liniji staroj 12 godina (inace kad ta AIWA "ladno" procita neki CD, onda castim ceo komsiluk). Isti taj audio CD nije uspeo da procita ni TEAC 48x kod ortaka (ako nesto znaci CPU je P4 1.8GHz, MB Gigabyte sa I845D chipom, WinXP).
danas sam hteo da instaliram hitman2, ali jednostavno nijedan cd-rom nece da
ga procita (CD-ROM SONY CDU-5211 -52x i CD-RW TEAC 40x) - jednostavno ga ne konstatuju da
postoji (ustvari uspeli su par puta tek da procitaju sta je na njemu, ali od
istalacije ili prerezivanja, kopiranja na HDD nema nista!). Onda sam, probe
radi pustao gomilu DivX filmova, nekoliko igara, audio diskova,itd... i sve je OK.
Samo taj CD! Kod drugara koji imai sti CD-ROM (Sony), ali ATHLON 650MHz, i
plocu sa AMD 760 chipom (mislim da je 760), istalacija prodje bez problema!
(kod mene je ATHLON XP1700+, ASUS A7V266-C). OS je i kod mene i kod njega XP.
Izgubio sam se potpuno kada sam pokusao da instaliram "Haegemonia", koju sam takodje pozajmio od istog lika - kad ono ista stvar!
Da li neko zna sta je u pitanju?
Nesto slicno mi se desilo i pre mesec dana kada nisam uspeo da pustim jedan audio CD, koji je inace normalno radio na AIWA mini liniji staroj 12 godina (inace kad ta AIWA "ladno" procita neki CD, onda castim ceo komsiluk). Isti taj audio CD nije uspeo da procita ni TEAC 48x kod ortaka (ako nesto znaci CPU je P4 1.8GHz, MB Gigabyte sa I845D chipom, WinXP).