Šta je novo?

ostao sam bez napajanja

benchaman

Slavan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
319
prodao sam svoj OCZ Mode stream jer mi ne odgovara za novo kuciste i sada trazim da kupim novo.

izbor opet:

- 460 W ATX 2, ENERMAX

- 520 W ATX 2, OCZ, PowerStream OCZ520ADJ

- 530 W ATX 2, TAGAN, Super Silent TG530-U22, 2Force

- 530 W ATX 2, TAGAN, Super Silent TG530-U15, Easycon

- 480 W ATX 2, TAGAN, Super Silent TG480-U15, Easycon

- 520 W ATX 2, SILVERSTONE, Zeus ST52F

Verovatno otpada slabiji tagan tj model 480w, kao i ovaj model 530w U22 zbog dve osmice.

Enermax ne znam kakav je, tj. znam da ima osmicu vent i da je manje snage, ali ako je extra bolji od moja dva favorita samo kazite.

silverstone ne znam kakav je takodje...

Moja dva favorita Tagan 530w U15 i OCZ power Stream 520w

sta ciniti sada?

pozdrav

benchaman je napisao(la):
Verovatno otpada slabiji tagan tj model 480w, kao i ovaj model 530w U22 zbog dve osmice.
? koje dve osmice?imam doticno napajanje ne cuje se ne greje se na oc masini koja radi 24/7 i koliko mi se cini ima 12cm vent sa donje strane cak sta vise siguran sam

Prilozi

• tag.jpg
    tag.jpg
    71.5 KB · Pregleda: 63
ivke76 je napisao(la):
? koje dve osmice?imam doticno napajanje ne cuje se ne greje se na oc masini koja radi 24/7 i koliko mi se cini ima 12cm vent sa donje strane cak sta vise siguran sam

pisao sam o modelu U22 2force, a model U15 Easycon ima 12cm vent

tako da ti verovatno imas U15 Easycon? kakav je?

@Misko
ti bi uzeo OCZ Power Stream, zasto mislis da je bolji od tagan U15? Jeli mislis da OCZ ima dovoljno dugacke kablove za moj chieftec big tower?

Jesi li mislio na Enermax iz spiska gore? Zasto mislis da je bolji od tagana U15?

pozdrav

benchaman je napisao(la):
pisao sam o modelu U22 2force, a model U15 Easycon ima 12cm vent

tako da ti verovatno imas U15 Easycon? kakav je?
pa dobar je napisah ranije ne cuje se ne greje se stabilno radi oc masina (dc intel/7900gt/4hdd-a/4 mem modula na 2.2v/3 usb uredjaja) 24/7 i to je to razmotri i enermax liberty naravno (400w model je za te pare koliko kosta vrh kupovina) kao i nova corsair napajanja vrhunska su samo nemam pojma gde bi ih kod nas kupio naravno neces pogresiti ni sa ocz-om u principu neces se zeznuti bilo sta da kupis od svega navedenog samo gledaj da se ne "lozis" na vataze bezveze to jest gledaj da ne kupujes dzabe 500+w napajanje jer pomenuti enermax liberty od 400w tera boga oca od konfiguracije bez ikakvih problema a kapiram da neces valjda da montiras quad sli konfu
ah da kablovi na easycon u-15 su 50cm+15cm molexi i sata evo ti u attach. specifikacije

Prilozi

• TG-480-U15_Tagan_UK_mini.pdf
    150.9 KB · Pregleda: 34
Poslednja izmena:
uzeo bih OCZ-a zbog modabilnih railova, pa da dodam malo napona komponentama. Ako bih uzimao modularno isao bih na Enermax Liberty nema testera koji nije zakljucio da je napajanje jedno od najboljih ako ne i najbolje od modularnih. I tagan i SS su jako dobra napajanja iskreno koje god da uzmes neces pogresiti, stvar ukusa, moj ukus je OCZ/Enermax.

Nazad
Vrh Dno