Šta je novo?

Osiguranje racunara

illidan

Nenadmašan
Učlanjen(a)
02.02.2005
Poena
2,205
Moja oprema  
CPU & Cooler
amd 5800x3d, ek nucleus cr240 dark - phanteks t30
Matična ploča
asus rog strix b550-i gaming
RAM
g.skill trident z neo 32gb cl16
GPU
nvidia rtx 4070super founders edition
Storage
samsung 980 pro 1tb, wd black sn770 2tb
Zvuk
ifi zen dac v2 - s.m.s.l ao200 mk2 - kef q350, fiio ft1 balanced
PSU
corsair sf750 platinum
Kućište
lian li a4 h2o
Monitor
asus vg27aql1a
Miš & tastatura
mchose l7 pro, kbd.fans tofu65 raw alu - cream soda switches - gmk serika 2 keycaps
Pristup internetu
  1. Optički internet
Interesuje me da li neko zna, da neko osiguravajuce drustvo kod nas nudi uslugu osiguranja racunara. Ako neko zna nesto o tome kakvi su uslovi, ko to radi i sta sve spada pod osiguranje neka napise. Hvala. :wave:

Koliko je meni poznato to kod nas jos ne postoji a i nece skoro to zaziveti...

"DUNAV" radi sigurno.

Pa meni je sva oprema vec osam-devet godina osigurana u DDOR Novi Sad, a isplacivane su mi i neke stete, bogami. Od CD roma (sica) do maticne ploce na ploteru (bese oko 600e).

freehand je napisao(la):
Pa meni je sva oprema vec osam-devet godina osigurana u DDOR Novi Sad, a isplacivane su mi i neke stete, bogami. Od CD roma (sica) do maticne ploce na ploteru (bese oko 600e).
A kako placas, ima li neki cenovnik po rangu (cene komponenti)?

Ej, meni je to osigurano preko firme; ali kad pravis polisu navodis sastav konfiguracije i cene komponenti, ovlasceni servis to potvrdjuje, a u slucaju kvara taj servis mora da konstatuje kvar u roku od 24 sata. Pri tome ja sam naveo malo vece cifre i u skladu sa time i placam vecu premiju. E onda kod stete dobijam nove delove bez obzira na starost (amortizovanost) postojecih.
A za cenu cu se sutra raspitati.

Nazad
Vrh Dno