Šta je novo?

osetljivi windows !@#$%^

iNCUBUs

Čuven
Učlanjen(a)
08.01.2002
Poena
619
Danas mi se pojavio jedan problem. Kada pokusam nesto da startujem, ceo windows se zablokira nekih 10-15 sekundi pa se masina resetuje. Ovo se desava kada pokusam da startujem neki program ili igru tipa Championship Manager 01/02, SiSoft Sandra 2002, Moorhuhn 2, neki video klip u Media Playeru itd itd... Ostali programi rade bez problema (probao sam Word XP, ICQ, IE, Opera),mada nisam isprobao sve.. Znam da bi reinstall windowsa resio sve ali me zanima da li nekako moze i bez toga?
Taj problem mi se javio kada sam danas probao da malo overklokujem procesor (Celeron 850), nisam tu divljao, jedva sam malo digao magistralu i posle toga masina nije htela da radi.. Morao sam da resetujem bios (to sam ranije vec radio i nije bilo problema) i posle toga mi se javio ovaj problem. Da li neko zna o cemu se konkretno radi? Inace ako nekoga zanima, ploca je Chaintech 6via5.

problem resen :D

naime, radilo se o tome da mi je bio enable-ovan external cache u bios-u.. kada sam ga disable-ovao, problema vise nije bilo :)

Vrh Dno