Šta je novo?

OS X na virtuelnoj mašini

voodoo_

Čuven
Učlanjen(a)
31.08.2003
Poena
920
Hteo bih da instaliram OS X (Snow Leopard, mada ne mora) na virtuelnu mašinu na PC, pa me interesuje sa kojom najbolje sarađuje (VMware ili VirtualBox) što se tiče njihovih "drajvera", i koje izdanje bih trebalo da nabavim (iPC ili neki drugi)?

iPC 10.5.6, ja bih isao na VirtualBox. Sve ostalo imas u temi iznad :)

Radi i na WMvare 5 WS (Ali jako sporo) i na najnovijem VirtualBox ali nestabilno.
Pa ti biraj :)

Ja bi na tvom mjestu našao bilo koji SATA HDD i instalirao na njega. Koliko se meni čini imaš kompatibilne komponente za to...

To je jedino pravo reshenje, a koga nishta ozbiljno od softvera ne vezuje za Windows, velike su shanse da ostane u Leopardu vecinu vremena :)

imas na torentima napravljen imidz sa leopardom za vmware.

Nabavio sam iPC 10.5.6 i VirtualBox medjutim nikako ne uspijevam da instaliram iPC.
Podesavao sma neke opcije u VirtualBox-u i sad mi instalacija zapne zbog IDE controlera tj dobijem gresku ATA Disk: Checksum Cookie not valid.
Moze li mi neko reci kako da podesim VirtualBox tako da mi instalacija prodje bez problema.

Davno sam pokusavao da instaliram Leopard na VMWare ali bez uspijeha pa sam se sad odlucio na jos jedan pokusaj da probam OS X.

Na VirtualBox nema teorije da se pokrene instalacija. Na VMWare-u sam instalirao iPC ali nece da boot-uje jer mi VMWare izbaci gresku: kernel stack fault.

Nazad
Vrh Dno