Šta je novo?

Ormaric za kuciste

Shobe

Slavan
Učlanjen(a)
16.09.2005
Poena
330
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel i5-12400 & Be Quiet Shadow Rock 3
Matična ploča
MSI MAG B760 TOMAHAWK WIFI DDR4
RAM
Kingston 2x16GB DDR4 3200MHz
GPU
Gigabyte GeForce RTX 4070 SUPER GAMING OC
Storage
Kingston KC3000 NVMe 512GB + 2TB, Lexar NM790 2TB, Samsung 870 EVO 2TB, HDD Toshiba 3TB
Zvuk
Logitech Z533, JBL Tune 570 BT
PSU
Be Quiet Straight Power 11 850W Platinum
Kućište
Be Quiet Pure Base 500 FX
Monitor
Lenovo L27q-30
Miš & tastatura
Logitech M650L & Logitech MX Keys
Mobilni telefon
iPhone 8 128GB
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
  2. Mobilni internet
Nešto sam razmišljao, ako bih iz odredjenih razloga hteo da prenesem računar u dnevnu sobu, tj. samo kuciste računara, da li postoji neki sto kompaktniji ormaric sa vratima u kojem bi se kuciste nalazilo, ali takvo da ne upada u oci (recimo neki od drveta, ili slično). Uglavnom ne bi bio u upotrebi, a po potrebi bi se otvarala ta vrata radi bolje ventilacije? Da eventualno stoji pored kauca gde i nema puno mesta, pa je naglasak na tom “sto kompaktnije” :)

ja bih savetovao da se uradi sledeće: staviti kućište na točkiće

ima da se kupe platforme za kućišta. ja sam sebi kupio od IKEA 2 takve
guglati computer case stand

Uzeo sam i ja to, ali bih da ipak ono bude sakriveno, kako ga deca ne bi cackala. A i strcaolo bi u sobi kao takvo. Na taj način ga ne bih drzao tu.

Ja sam bratu od tetke ugradio neki horizontalni HP desktop u stilski ormarić koji je već imap da mu se uklopi sa ostalim namešatajem i da mu žena ne bi zvocala. Potuno uklonio pozadinu. Kada ga pali otvori pradnja vratanca zbog ventilacije i da izvadi tastaturu u plitkoj fijoci. Stajalo je u uglu tako da je bila dobra ventilacija. 24" monitor ugrađen u stilski ram ogledala.

Ja sam bratu od tetke ugradio neki horizontalni HP desktop u stilski ormarić koji je već imap da mu se uklopi sa ostalim namešatajem i da mu žena ne bi zvocala. Potuno uklonio pozadinu. Kada ga pali otvori pradnja vratanca zbog ventilacije i da izvadi tastaturu u plitkoj fijoci. Stajalo je u uglu tako da je bila dobra ventilacija. 24" monitor ugrađen u stilski ram ogledala.
“Da mu žena ne bi zvocala” - odmah sam se prepoznao ovde :D Nešto tako i ja zamišljam, samo meni ne bi trebao monitor, već bih se kacio na TV, a misa i tastaturu bih uzimao od drugog računara (koji je u spavaćoj sobi) po potrebi, posto su wireless. Uglavnom bih ga nocu koristio da ne smetam drugima.

Vrh Dno