Šta je novo?

Orion Telekom

Meni su uredno dali jedan mesec gratis, nije bilo nikakvo obavestenje ili slicno, samo stigao racun "0 RSD".

Osoba kojoj sam preporucio da predje na Orion im je samo rekao da je dobio preporuku od mene i vidim sledeci mesec gratis.

Imam pitanje, zna li neko da li dok smo nakaceni na Orion internet mozemo da gledamo Sport Klub (Preko SBBovog EONa)?
Znam nekada ranije da nije bilo problema sa tim, pa je od jednom prosle/pretprosle godine bio blokiran Sport Klub kada je konekcija na Orion-u, zna li neko kakva je aktuelna situacija?

Zavisi kakav paket imaš na eonu
Ako je najobičniji, ne moze

Imam pitanje, zna li neko da li dok smo nakaceni na Orion internet mozemo da gledamo Sport Klub (Preko SBBovog EONa)?
Znam nekada ranije da nije bilo problema sa tim, pa je od jednom prosle/pretprosle godine bio blokiran Sport Klub kada je konekcija na Orion-u, zna li neko kakva je aktuelna situacija?
Može EON van mreže. Ukoliko misliš na "pozajmljeni" box ili smart TV slot, ne može. Geo Block.

Trazio im "noviji" box preko podrške. Prvo odgovorili da imam 2 4K stb, reko znam da imam ali treba mi noviji model :) Kazu zvace ovih dana da zamene.

Novi (KM6) i stari (M6CW)
1000002188.jpg
1000002189.jpg

Jel moze da se dobije 3 boksa kada se potpisuje novi ugovor?

Ima - znatno je brzi, ima 4GB rama (stari 2), i 12GB interne memorije (stari 8), SOC ARM v8l ne znam jel isti kao pre...

Da li neki od orionovih stb-ova moze da radi preko wifia? I da li mozda radi van mreze kao yettel?

Pozdrav, zna li se kakva je trenutna ponuda za nove korisnike? Je l to ono sto nude na stranici ili mogu da se izvuku neki bolji uslovi?

Jel ima neko problema sa internetom u Nišu? Ja nemam net oko pola sata, na tehnickoj podrsci kada pozovem mi odbiju poziv.

Tebe kad su prikljucivali skrsili su sistem, ne spominji pred komsijama......

Salu na stranu, ja u bloku 62 radim ceo dan od kuce i nisam primetio prekide

Korisnik sam usluge Prepaid optičkog interneta na teritoriji Beograda, i usluga mi je u totalnom prekidu od 25.12.. Rečeno mi je da je rok za izlazak na teren 48h...Danas je dvadeseti dan otkad su mi otvorili nalog za terensku intervenciju. Do danasnjeg dana niko me nije pozvao niti je došao da popravi. Operateri call centra prosledjuju silne urgencije i daju lažna obećanja... Nista se ne dešava. Ima li neko slično iskustvo? Šta mi je činiti? Da li je moj slučaj kod njih toliko nisko prioritetan jer imam uslugu bez ugovorne obaveze? Zaista sam pri kraju sam sa strpljenjem :) Stvarno ne bih voleo da zapalim ruter, jer je usluga bila fantastična do trenutka prekida..

Čuo sam da je jedan korisnik u Mirijevu bio bez usluge dve nedelje i na kraju je raskinuo ugovor.

Čuo sam da je jedan korisnik u Mirijevu bio bez usluge dve nedelje i na kraju je raskinuo ugovor.
Šta reći a ne zaplakati.. Kada su trebali da dođu da montiraju uslugu, nacrtali su se za dva dana. Kada treba nešto da se popravi, nema ih ni na mapi.. Za sve one koji čitaju ovo i razmišljaju o prelasku u Orion, dobro se zapitajte da li vam je ovo potrebno u zivotu. Usluga jeste dobra dok radi, ali čim padne neki veći sneg, dune vetar ili zagrmi, postoji šansa da ćete ostati bez interneta/televizije i da NEĆE doći da vam poprave. Pričam kao neko ko živi 5-6km od centra Beograda. Zamislite da ste negde dalje.. pakao

Šta reći a ne zaplakati.. Kada su trebali da dođu da montiraju uslugu, nacrtali su se za dva dana. Kada treba nešto da se popravi, nema ih ni na mapi.. Za sve one koji čitaju ovo i razmišljaju o prelasku u Orion, dobro se zapitajte da li vam je ovo potrebno u zivotu. Usluga jeste dobra dok radi, ali čim padne neki veći sneg, dune vetar ili zagrmi, postoji šansa da ćete ostati bez interneta/televizije i da NEĆE doći da vam poprave. Pričam kao neko ko živi 5-6km od centra Beograda. Zamislite da ste negde dalje.. pakao
To ti mislis na WiFi internet ?
Meni su uvek dolazili po dogovoru. Imam optiku u bloku 64 i 37 i vrlo sam zadovoljan.

Nazad
Vrh Dno