Pogledajte prilog 343077Pogledajte prilog 343077šta mislite za ovaj paket da li kao stari korisnik mogu da trazim jos neke pogodnosti ili snizenje. Ps šta znači Uniqa osiguranje opreme i usluge
Ja im poslah mejl rano jutros al mi ne odgovoriše ništa. Baš bi mi leglo poskupljenje pa da raskinem UO jer se za 15ak dana selim na lokaciju gde nemaju tehničkih mogućnosti. A vezan sam ugovorom još godinu dana.
Koliko je meni poznato, ukoliko nema mogućnosti za preseljenje priključka moraju raskinuti uo.Ja im poslah mejl rano jutros al mi ne odgovoriše ništa. Baš bi mi leglo poskupljenje pa da raskinem UO jer se za 15ak dana selim na lokaciju gde nemaju tehničkih mogućnosti. A vezan sam ugovorom još godinu dana.
Hvala puno brate ja ih zovem oni ni sami ne znaju ništa moracu da čekam pa šta budeDa reče mi danas radnik iz Oriona da provlače optiku tu kod Brankove i kod Brankovog mosta, za mesec dana ce kao da zavrse
Hvala na savjetu dobrodošao je!Ne znaju jer to rade podizvodjaci, ali ako vuku kabl pored tvoje zgrade, verovatno ce vas i prikljuciti, bar je to najlogicnije. Doci ce ti oni na vrata i nuditi povoljne opcije, ne moras da ih zoves. Meni dolaze svakih mesec dana.
Fora je u agregaciji, niko ne garantuje da ćeš imati 500Mbps. Nadaju se da ćeš skoro uvek kad ti je potrebno imati toliko.Kod mene u zgradi su nakačili 8 korisnika na antenu, ja koristim prepaid Gpon lite 500/20 Mbps. Nije mi jasno kako ostalim korisnicima isporučuju brzine, kada je max kapacitet antene 1Gbps, bar su mi tako rekli monteri. Tako da se i ja nadam optici uskoro, blizina Brankove ulice jer smo "zreli" ima nas dosta na anteni![]()
Tu foru koriste jos dok su bili SezamPro i nikako da se toga manu.Kod mene u zgradi su nakačili 8 korisnika na antenu, ja koristim prepaid Gpon lite 500/20 Mbps. Nije mi jasno kako ostalim korisnicima isporučuju brzine, kada je max kapacitet antene 1Gbps, bar su mi tako rekli monteri. Tako da se i ja nadam optici uskoro, blizina Brankove ulice jer smo "zreli" ima nas dosta na anteni![]()
Imam gigabitni internet, koji serveri za CS te zanimaju? LOL ne koristim.Ima li neko Orion gigabitni internet preko optike da mi kaže koliki su pingovi u kanterima i lolu
Hvala. Bilo koji kad igraš ovako na casual. Sad ja ne znam servere ali pogledaj na 2 3 najbližaImam gigabitni internet, koji serveri za CS te zanimaju? LOL ne koristim.
Community su imali 5-10ms, bio sam i na nekom zvaničnom tamo mi je bio ping 5-7ms.Hvala. Bilo koji kad igraš ovako na casual. Sad ja ne znam servere ali pogledaj na 2 3 najbliža
Hvala puno nijesam se nadao baš tako nisko pingu.Zanima me još ako je optika bušenje i sve one stvari što dolaze sa optikom prošle sa SBB-om ili MTS-om da li da prođe optika od Oriona treba opet da se buši kroz zidove ili je dovoljno kroz iste kanale kroz zgradu da prođe.Pitam jer već u zgradi postoji optika od SBB-a ili MTS-a da li mora opet da se buši kroz zgradu ili je dovoljno da se samo provede do podruma zgrade?Neko to da mi objasni ako znaCommunity su imali 5-10ms, bio sam i na nekom zvaničnom tamo mi je bio ping 5-7ms.
Može li ko da mi kaže oko optike.Da li može sada u ovom trenutku da Orion isporuči ovu brzinu od 2.5gbps ili npr 5gbps u izlaznom portu lana.Zanima me jer čitam u ove Screenove od internet brzina da nijesu prije godinu dana mogli da isporuče tu brzinu preko lan kabla tačnije ruter nije podržavao izlaznu brzinu vecu od 1gbp.