mislim da daju... 10-20%Da li je neko skoro dobio neki benefit za obnovu ugovora?
Imam samo ORION internet, nemam televiziju. Jel imaju ARENE PREMIUM i ARENE1-5?Da li neko ima info kada ce dodati Arene 7,8 i 9?
Imaju,ali fale jos 6,7,8 i 9.Imam samo ORION internet, nemam televiziju. Jel imaju ARENE PREMIUM i ARENE1-5?
Nisam znao da postoji ARENA 9.Jesu li ove arene što ih ima sve u HD-u?Imaju,ali fale jos 6,7,8 i 9.
Sve je u HD formatu.Nisam znao da postoji ARENA 9.Jesu li ove arene što ih ima sve u HD-u?
Imam taj ruter,isti problem,koji ruter predlazes da uzmem kako ove probleme ne bih imao?Dobice taj Archer C6 ali ce imati problem sa prekidima konekcije jer taj ruter ima problem sa PPPOE konekcijama. Svaki dan, nekoliko puta dnevno, u isto vreme ce konekcija pucati i ponovo se uspostaviti, a to sve traje nekoliko sekundi pa vecina korisnika to ni ne primeti. Problem se resava stavljanjem sopstvenog rutera, a Orion podrska i pored toga sto je svesna problema i priznaje ga, ne moze da ga resi jer prosto nemaju drugi ruter, a imaju veliki broj istih na zalihama pa nabavka novih im nije ni na pameti.
Sto se tice stabilnosti samog linka i brzine, sve radi super...
Za samo resevanje problema je dovoljno da bude bilo koji drugi koji nema problema sa pppoe konekcijama. Kod drugara koji je imao taj problem smo za test, dok je bio na moru, stavili neki stari tp link i 10 dana nije pukla konekcija. Taman kad je trebalo da uzme ruter, stigla mu je optika i nije bilo potrebe.Imam taj ruter,isti problem,koji ruter predlazes da uzmem kako ove probleme ne bih imao?
Ima, pošalji im upit preko sajta za deo koji te interesuje i odgvoriće ti mail-om. Mi ne možemo znati šta su sve pokrili.Ima li Oriona stogod i van Beograda ? 😊☺
Poslao...nema u Kg kabla,samo wifi 🤔😑😔Ima, pošalji im upit preko sajta za deo koji te interesuje i odgvoriće ti mail-om. Mi ne možemo znati šta su sve pokrili.
Imam ORION internet na optici, zadovoljan sam.Kakva su vam iskustva sa Orion optikom?
I dalje trazim najpovoljnijeg provajdera koji :
-ne nudi nikakvo uslovljavanje da moras imati fiksni tel ili tv
-ima stabilan internet
-ima profesionalnu podrsku
Kakva su vam iskustva sa Orion optikom?
I dalje trazim najpovoljnijeg provajdera koji :
-ne nudi nikakvo uslovljavanje da moras imati fiksni tel ili tv
-ima stabilan internet
-ima profesionalnu podrsku