Šta je novo?

[Orion telekom] bežični internet - kako radi?

tibby

Čuven
Učlanjen(a)
28.04.2003
Poena
619
Da li neko ima iskustva sa Orion telekom bežićnim internetom? U pitanju je Family Int2Go paket od 1Mbps/350kbps neograničenog protoka na akcijskoj ponudi 700 din sa ugovorom na 2 godine + bežični ruter-modem.
Interesuje me da li ga neko koristi i koliko je u stvari to upotrebljivo? Što se tiče pokrivenosti signala proverio sam i dobar je tu gde mi treba,a treba mi za kućnu upotrebu mojih matoraca koji nemaju prevelike zahteve - surf, mail, eventualno malo Youtube.
Zanima me kako funkcioniše u praksi, tj. da li je upotrebljivo? Tražim neko jeftino rešenje koje će zadovoljiti njihove potrebe, a mislim da bi ovo moglo.

hmm...nisam ni siguran da li sam postavio ovo u dobar deo foruma
ako nisam, molim admine da premeste temu - hvala! :)

Da, pogrešna je soba, treba u Internet provajderi.

Ako je u pitanju onaj internet za poneti, nećeš se mnogo usrećiti. Koristio sam ga lično par meseci kući kao primarni internet, i u kancelariji još par meseci kao backup internet.

Taj protok od 1mb u sekundi u praksi nećeš dostići skoro nikad, najviše što možeš da računaš je 600-700kb/s, i na tim brzinama je jako mučno otvarati YT klipove, online gaming je nemoguć, a skype pozivi mogu samo u audio varijanti.

E konacno neko iskustvo! Hvala puno!
Mislim da sam onda lagano i odustao od ovog resenja... :(

Evo ja se zeznuh i uzeh orion telekom-internet za poneti od 1mb.Uzas!Pogledajte ove dve slike i sve ce vam biti jasno.Kolika je to ne stabilnost protoka u razmaku od nekoliko minutaSlika 1.pngSlika 2.png

Nazad
Vrh Dno