Šta je novo?

Original PS1 igre?

thunderball

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2008
Poena
309
Da li se igde to jos prodaje kod nas? Dakle, mislim iskljucivo na originale i na prodaju u radnji, ne razmenu i slicno (to znam sam :) ).

Nema kod nas. Cak i kad se pojavio PS kod nas,vrlo brzo je hakovan i od tada su se prodavali samo kopije. Eventualno je Beosoft imao nekoliko originala. Sta ce ti uopste to : )

Ja imam samo jednu, Wing Commander 3, čuveni interaktivni film Crisa Robertsa, sa jakom holivudskom ekipom (Mark Hammill, Malcom McDowell, John Rhys-Davies itd.)
Dolazi na 4 CD-a, odličan kvalitet videa i jako dobra priča. Iako je rađena 1994-e, skoro da ništa nije izgubila na atraktivnosti.
http://www.imdb.com/title/tt0111727/

Dobio sam je uz polovnu konzolu i to je bila jedan od retkih igara koju nisam viđao na onim singapurskim kopijama, koje su kasnije preplavile naše krajeve.
Odavno je nisam odigrao, možda je vreme da startujem epsxe. :)

Poslednja izmena:
Ako ti bash treba, sve moze da se nabavi :)

da neces da prodajes taj wing commander, uzgred ja nudim 30e za crash bandicoot 1 deo ako ga neko slucajno ima.

Ima da se kupe 4 igre u Games neka smesna cena i to drze po nekim fiokama.Ali ima :d

Imam ja FFVII original, sa sve knjigom. Ogromna knjiga u koloru, strava stvar. Ne prodajem , samo se hvalim. :D

Sorry za off....

Poslednja izmena:
Inace ja sam na ps3 probao lice licencirana izdanja za PS1 koja su low buget i nisu radila na PS3
Ona dolaze bez tih knjizica samo cd koji je pozadi bele boje i ima urezano ime igre i izdavaca

Ima na PS3 store-u PS1 hitovi po nekoj smesnoj ceni.

Ja imam neki stari Street Fighter sa sve game manualom..

Nazad
Vrh Dno