Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Imam gomilu original igara ali čini mi se nijedna ne radi sa "standardnom" procedurom u alkoholu i dtoolsu. Instaliram, mountujem i opet traži cd.... Predlozi? Preporučite neki dobar virtual drive
ja sam klincu odradio warcraft sa originala da ne ubacuje stalno, u alkoholu, ali sam prvo pomocu nekog programa iscitao koja je zastita u pitanju, pa sam prilikom pravljenja imidza u alkoholu ukljucio tu emulaciju.... i radi.....
Torrent Leech ... ja sam imao problema sa verzijom sa Demonoida, juce je Witcher " proradio " tek sa ovom verzijom, fora je da Image nije na RAID particiji i da kad se pravi Virtuelni disk koristi IDE a NIKAKO SCSI
Mislim i ja imam dosta originalnih igrica i voleo bi da uradim jos koju kopiju,npr za laptop ili jednostavno sigurnosnu kopiju ili da cuvam original a da igram sa kopije ili da napravim imidz i tako razne stvari