Šta je novo?

Original igre i virutal drive

uskmarko

Čuven
Učlanjen(a)
09.01.2004
Poena
645
Imam gomilu original igara ali čini mi se nijedna ne radi sa "standardnom" procedurom u alkoholu i dtoolsu. Instaliram, mountujem i opet traži cd.... Predlozi? Preporučite neki dobar virtual drive

DT PRO ADVANCED sa TL-a :eyebrows:

Šta je TL? Postoji li neka freeware alternativa?

ja sam klincu odradio warcraft sa originala da ne ubacuje stalno, u alkoholu, ali sam prvo pomocu nekog programa iscitao koja je zastita u pitanju, pa sam prilikom pravljenja imidza u alkoholu ukljucio tu emulaciju.... i radi.....

Ja imam oreginal Generals ZH i uradio sam image preko Alkohola 120% i mauntovao u Deamonu i radi bez problema.... :)

Šta je TL? Postoji li neka freeware alternativa?

Torrent Leech ... ja sam imao problema sa verzijom sa Demonoida, juce je Witcher " proradio " tek sa ovom verzijom, fora je da Image nije na RAID particiji i da kad se pravi Virtuelni disk koristi IDE a NIKAKO SCSI :)

Kako najlakše videti koju zaštitu koristi original disk?? Ili to nema nikakve veze kad praviš virtual u dt pro

Mislim i ja imam dosta originalnih igrica i voleo bi da uradim jos koju kopiju,npr za laptop ili jednostavno sigurnosnu kopiju ili da cuvam original a da igram sa kopije ili da napravim imidz i tako razne stvari :)

Vrh Dno