Šta je novo?

Organization chart vs Diagram designer 15

• Začetnik teme Začetnik teme bakiba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

bakiba

Slavan
Učlanjen(a)
14.12.2004
Poena
319
Molio bih nekog ko je probao oba programa, da mi kaze sta da upotrebim za dijagram velikog javnog preduzeca, Diagram designer 15 ili organization chart iz Worda 2000.Unapred hvala. Hitno je!

Definitivno Word. A što ne bi probao Excel, još je lakše? Koji Office ima firma, Microsoft ili OpenOffice ili neki treći? Diagram designer 15 je program koji se plaća, a predpostavljam da u toj firmi ne sme da se koristi ilegalan/nelicenciran softver - pa je onda glupo kupovati ovaj program.

Nadam se da sam bio brz 🙂

[DF] NEMANJA je napisao(la):
Definitivno Word. A što ne bi probao Excel, još je lakše? Koji Office ima firma, Microsoft ili OpenOffice ili neki treći? Diagram designer 15 je program koji se plaća, a predpostavljam da u toj firmi ne sme da se koristi ilegalan/nelicenciran softver - pa je onda glupo kupovati ovaj program.

Nadam se da sam bio brz 🙂

Hvala ti. Greskom sam napisao Word mislivsi na Excel. Vezbom sam uvideo da je Excel bolji za taj sitni poslic koji mi je prvi na novom radnom mestu. Tek sam se zaposlio, pocinjem od prvog. Znam da imaju licencirani Kaspersky, predpostavljam da su u ERC-u i drugi programi legalni. :wave:
P.S. Nisam znao da je DD 15 program koji se placa. Skinuo sam ga sa net-a po preporuci Sveta kompjutera i mislim da je freeware

Nazad
Vrh Dno