Šta je novo?

ORanGE :)

RankoK

Cenjen
Učlanjen(a)
15.02.2010
Poena
154
Ovako, par recenica o radu...
Imam ovo kuciste od 2000 god. planirao sam da menjam kuciste, ali u nedostatku "vremena" odlucio sam se da ga ipak "osvezim".
Nisam nista specijalno planirao da radim sa njim...samo farbanje.Ali uradio sam jos par nekih sitnica...
Nije bilo vredno nekog truda s obzirom da ovo kuciste nije bvas najbolje sto se tice airflow-a...

P.S. Imao sam kompletan log rada, sve detaljno ali radio reinstalaciju i foramatirao HHD misleci da sam narezao sve slike na DVD BECKUP...pokusao sam da vratim slike sa MMC kartice i ovo je samo sto sam uspeo... :( :mad:

51406142.jpg
68822969.jpg
60133652.jpg

super kombinacija boja. ide ti cak i uz sobu :)
samo da jos sredis kablove unutar kucista. i odlepis te razne nalepnice hardware_a to mi je tako... :)

zanimljivo resenje za true :D

btw dobrodosao na bench

Ispalo je kulturno :wave:
ako ti je vreme problem mozda bolje da si kupio novo zbog flow a i manjih dimenzija e sad ako volis da imas veliko kuciste ili si se vezao za ovo onda OK

super kombinacija boja. ide ti cak i uz sobu :)
samo da jos sredis kablove unutar kucista. i odlepis te razne nalepnice hardware_a to mi je tako... :)

zanimljivo resenje za true :D

btw dobrodosao na bench

hehe skinuo... :))) jos cim sam slikao...

inace hvala na dobrodoslici :)

;)

p.s. inace kablovi su sredjeni i dodato je malo lepse osvetljenje

Poslednja izmena:
Ispalo je kulturno :wave:
ako ti je vreme problem mozda bolje da si kupio novo zbog flow a i manjih dimenzija e sad ako volis da imas veliko kuciste ili si se vezao za ovo onda OK

iskreno, ono sto bi ja hteo jako je skupo...a da idem na manje...pih ne znam, oduvek sam imao big tower...cak i za p1 imao neko serversko, pa sam malo "budzio" :) :D

kada budem imao nesto kesha...onda cu da se ponovim

Savim korektan rad svija mi se,ovaj TRUE je malo kabast pa treba siroko kuciste,znam i ja imam z600 on je isto i visok i sirok :-D sva sreca pa mi staje glat u kuciste. Ovo sa tockicima u podu mi se jako svidja ja se odavno ramisljam da uradim ali meni je napajanje u podu pa onda trebam da napravim malo bolji prijekat kako bi sve udenuo :-D

+1 za odabir boja ;). Zameni onu LED sa UV i uradi pertla-sleeve sa narandzastim pertlama, ima da izgleda jos bolje :bottle:.
Osim kucista, privukla me je i "fotelja" ;).

ma kakav crni pertla sleeve... klik

Ne bre crni nego narandzasti! :D

Naravno da je ovo bolje (lol), nego nisam ni znao da postoji u toj boji :S:...

Svaka cast na trudu i radu, kuciste je stvarno ulepsano, ali onaj isecen pleksi i True koji viri iz njega, ono kvari ceo utisak, da ne upotrebim neke reci koje bi bas pasovale - ciganski...

Bolje da si prvo kupio novo kuciste, pa tek kasnije True, ako ti je stvarno neophodan taj kuler.

Vrh si odradio,svaka cast!
ja ovih dana moje radim,samo sto je midi,tako da ce biti slika i mojih
jos jednom,svaka TI DALA i na vreme dobila!

Vrh Dno