Šta je novo?

Oracle VM VirtualBox

atomi

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
09.11.2009
Poena
199
Imam problem sa Oracle VM VirtualBox.Racunar mi se zarazio sa virusom i zatim sam instalirao Avast kako bih ga ocistio,prvo sam pretrazio u windows modu i kada se skeniranje zavrsilo isao sam da Fix zarazene datoteke i onda mi je pitalo da retartujem komp kako bi antivirus pretrazio i u modu koji prethodi windows radno okruzenje,moze se reci kao neki konzolni mod,ali ovaj put sam isao na delete sve zrazene fajlove koje je pronasao..posle toga sam pokusao da upalim VM i kada sam isao da start windows sa VM izbacilo je neku gresku,odlucio sam da izbrisem sve sisteme sa VM i da ponovo instaliram medutim ponovo se javila greska,zatim sam pokusao da reinstaliram VM i da podignem sisteme ali kada kreiram op i idem start dobijem ovo:

cnZGNEr.jpg

I to stoji dok kod ga ne iskljucim iz task bar prosesa,

Boot za disk je u redu podesen u windowsu kao i virtualizacija procesora.

Na racunaru imam dosta programa instalirano,tako da bi reinstalacija sistema trajala zajedno sa instalacijom programa 3 dana.

Ako neko ima resenje kako ovo mogu da resim bio bi veoma zahvalan.

Hvala.

Na racunaru imam dosta programa instalirano,tako da bi reinstalacija sistema trajala zajedno sa instalacijom programa 3 dana.
Pffrf, vidi, bre, koliko još mesta imaš na desktopu da popuniš ikonama. Instaliraj bar još 29 programa!

Šta kaže captain's Log?

Nije, nego je zbog antivirusnog vršljanja po sistemu, pa sad mi treba da bajamo nad pilećim kostima tražeći šta je problem. Ponovo: šta kaže log?

:S:
facepalm.gif
Ajde reinstaliraj sistem, kraće će trajati ta tri dana, nego dok se objasnimo kako da otvoriš log od VBoxa...

Nazad
Vrh Dno