Šta je novo?

Optoma hd142x 3d naocare problem

Učlanjen(a)
30.09.2005
Poena
320
pre par dana su mi stigle originalne optoma 3d naocare zf2300 zajedno sa emitter-om (starter kit) problem je sto ne mogu nikako da nateram naocare da prorade... napunio sam ih do kraja i uradio sve po uputstvu ali jedino sto se desi kad ih ukljucim je da led dioda svetli plavo i crveno i tako se smenjuje nekoliko sekundi i nista... po uputstvu sam video da kada se to desi naocare pokusavaju da se upare sa emitterom medjutim emitter ne daje bukvalno nikakve znake zivota... da napomenem da je sve kupljeno novo I podeseno po uputstvu... 3d film inace pustim na laptopu preko hdmi kabla (pokusavao da menjam vlc, mpc-hc, power dvd...) pokusavao sa SBS 3d formatom i over-under ili kako se vec naziva... jednostavno sta god da uradim emitter ne daje nikakve znake zivota (na njemu postoji neka lampica koja se nikad nije upalila a merio sam onaj 3d sync vesa kablic sto ide uz emitter I na njemu postoji napon 5v tako da kapiram da sto se tice projektora radi sve kako treba ali ne znam kako da nateram taj emitter da proradi niti kako da testiram njegovu ispravnost) ako ima neko neku ideju ko je ovo vec koristio bio bih zahvalan da napise

takodje jos da napisem da sam pustao 3d materijal na laptopu Lenovo yoga 2 pro i7 koji ima micro hdmi konektor ako je to uopsta bitno za ovu temu

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno