Šta je novo?

Optika Beograd - Barajevo

aqua257

Zapažen
Učlanjen(a)
11.03.2024
Poena
1
Jel moguce da svake godine za Barajevo govore sledece godine bi trebala optika da stigne ili infrastruktura je postavljena.. Koji bezobrazluk da nismo beogradska opstina pa ajde nego smo opstina glavnog grada i u 2024 nemamo optiku a Sopot ima zahvaljujuci predsedniku opstine i bogatasima sa kosmaja verovatno, jel ce se neko konacno pokrenuti i resiti to ili smo poslednje ruglo?? kao da smo izolovani od sveta, najgora opstina...

nisi jedini..... Surcin je takode bez optike a mi smo najmlada opstina haha

Sta je problem... Ni mnoge opstine koje su mnogo blize centru nemaju optiku.
Prosto nemaju racunicu, tj ne isplati im se da dovlace optiku do opstina u kojima preferiraju kuce. Tamo gde ima mnogo zgrada, tu je veca sansa za optiku. Tim recima mi je covek iz SBB objasnio svojevremeno. Verujem da je ista prica i za ostale provajdere.

Cudno je da nema optike jer Barajevo ima Ravni Gaj, gde ima dosta zgrada, pa bi kasnije odatle moglo da se racva dalje okolo.
Cuo sam da bi valjda sledece godine trebalo da se krene sa optikom kod nas u Barajevu.
A sto se tice interneta, Barajevo je spalo sada samo na SBB.
Generalno, meni su dobri, uvek se javljaju i brzo resavaju reklamacije kad ih ima.
Presao bih na MTS samo zbog malo brzeg interneta i ARENE ali sto se usluge tice, SBB je stvarno extra.

Nazad
Vrh Dno