Ne znači da guta sve moguće nego da radi svoj posao; dokle god čita i reže ništa mu ne fali...
NEC (sačuvaj bože, žao mi je svakog ko ga ima)
Po čemu?Najkvalitetniji opticki uredjaji su def. Plextor.
Jednog dana će možda i vredeti nešto... :dImam jedan iz 2002 koji i danas radi, cuvam ga cisto kao primerak.
Ja ne znam ni jednog da ga (je) ima(o), pogledaj malo po stranim forumima koji se bave optikom čisto da se informišeš i ne argumentuješ nešto tipa "ja znam čoveka koji zna čoveka..."A znam dosta ljudi koji ih imaju i nikada nisu imali problema. Samo sto oni ne spadaju u taj 2k rang![]()
Cene internih dvd-rw za notebook (SATA, IDE) su kod nas na trzistu otprilike duplo u odnosu na desktop varijante (30-50e).Kako se krecu interni zamenski dvd-rw? Meni bi bilo mrsko da nosim externi povrh svega sto inace teglim.
Kakav flame-pokretacki thread
Meni je Optiarc crk'o tako sto sam hteo da narezem jedan DVD sa fabrickom greskom.
Pioneer je jednostavno crk'o posle odredjenog broja narezanih diskova.
Nec (stariji model) kod caleta je izbacivao calibration error, nije hteo ni da cuje za rezanje.
TSST radi u notebooku, ponekad izbacuje greske na 8x kad silujem read buffer.
Asus CDRW i Teac 40x naravno, i dalje rade
Lutrija je sa DVD rezacima, obicno kad se pokvare ja volim da se kockam i da kupim od druge firme, jer po nekoj logici ako se nesto pokvarilo onda sam izgubio poverenje u tu odredjenu firmu, zar ne?
Sada imam Pioneera (posle Optiarca) i ok je. Cita backup diskove, a to mi je najbitnije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari