Šta je novo?

optiarc dvd-rw ad5200S ATA problem

sleep

Slavan
Učlanjen(a)
12.05.2008
Poena
319
Rezac je star otprilike mesec dana i problem je sledeci. Izneneda je poceo da se okrece velikom brzinom kao da ce se raspasti :S:, i to bez obzira sta radio, ocitavao ili narezivao, bilo cd bilo dvd. Kad narezujem u neru je nemoguce podesiti brzinu narezivanja, uvek tera maksimum. Interesantno je da i muziku i filmove pusta najnormalnije bez obzira sto divlja (a ja zivim u strahu da ne dobijem frizbi po sred cela :d). Ako neko ima ideju neka predlozi sta da radim.

Hvala unapred.

:wave::wave::wave:

Idi u firmu(ili njihov servis) gde si kupio rezac i objasni stanje.Mozda ti oni mogu reci nesto vise.Ako imas garanciju,moraju te primiti.

Kako jako :p
Mozda firmware? Jesi li probao to?

Slusaj moj drug ima isti rezac, ti si navikao na stari ili sta... i mom drugu se dosta brzo vrte, samo ne toliko da ce da se razleti. U svakom slucaju moze biti...

...i da on moze da podesava brzinu rezanja, tako da...

^^^
Jel ti gledas da napravis sto vise post-ova nastavljanjem to sa ... pa onda zavrsis i pocnes opet sa ... ili sta? :-devil-:
------------------------------------------------------------------------------
Jesi li pre mogao da namestis u Neru brzinu narezivanja? Mozda neznas da radis sa tom verzijom programa, nemoj da mi zameris, ali to je cest slucaj.
prvo sto se ubac je firmware. Ja sam cim sam kupio moj rezac ubacio firmware i "smirio" ga skroz. Veoma je tih i pri rezanju se ne cuje :D
Ako si sve uradio kao sto sam ti gore pomenuo-> obuj se, ponesi rezac, stavi peshkir na glavu i ponavljaj onima u servisu: "JA SAM CRNAC I KAD OPEREM KOSU JA STAVIM PESHKIR NA GLAVU!" :smoke:

^^^(coldman)
to mi nije cilj, nego nemam mnogo sta da kazem. Samo kazem ono sto sam video i cuo, pa da kazem coveku. A za ovaj post sam zaboravio to da dodam.
U ostalom to je moj zashtitni znak...
-----------------------------------------------------------------------------------------------

Nazad
Vrh Dno