Ukoliko misliš na uparivanje daljinskog uređaja sa Tesla TV, koraci za tako nešto su sledeći:Da li je neko uspeo da isprogramira TV dugme na daljincu da radi sa Tesla televizorom?
Bilo price X puta. Trazis IDP broj koji sluzi da ne bi imao prekid usluge tokom perioda tranzicije. Pogledam malo diskusije o IDPPlaniram da predjem na Vas sistem, samo da se raskantam sa Supernovom jer su drastično digli cene, moja pitanja su, Vas ruter koliko ima Lan izlaza, da li je ostalo 4 plus wi fi, i kako ide prebacivanje telefona stacionarna klasična linija i od momenta raskida sa MTSom, koliko dana da se intalira Yettel i da krene servis
Više mi je bitna potvrda koliko Yettel ruter modem ima lan izlaza, a telefon možda i ne uzmem hvalaBilo price X puta. Trazis IDP broj koji sluzi da ne bi imao prekid usluge tokom perioda tranzicije. Pogledam malo diskusije o IDP
4Više mi je bitna potvrda koliko Yettel ruter modem ima lan izlaza, a telefon možda i ne uzmem hvala
Hvala sad sve znam
Kakav idp, čovek kaže da ima supernovu. IDP se traži samo na mts-uBilo price X puta. Trazis IDP broj koji sluzi da ne bi imao prekid usluge tokom perioda tranzicije. Pogledam malo diskusije o IDP
Nisam procitao dovoljno detaljno. Posto je yettel tema i vecina ljudi prelazi sa mtsa.Kakav idp, čovek kaže da ima supernovu. IDP se traži samo na mts-u
Da, u zgradi imamo sve sem Oriona, Orion ušao u blok, ali još uvek nisu počeli po zgadama@jaksa007: jesi li siguran da imaš dostupnu MTS optiku?
Pozdrav
Ne znam kako da ti kažem, smatraj se srećnim... Bežanijska Kosa već dva dana nema internet, ni MTS, ni Yettel, čak i SBB radi sa prekidima...Posle šest i po godina na optici, (5 na MTS-u i ostatak na Yettelu), prvi put imam probleme sa užasnim pingom na svemu, čitavo popodne. Novi Beograd je u pitanju. Još neko? Nisu u pitanju milisekunde, u pitanju su sekunde kašnjenja i to utiče baš na sve. Sve je stabilno kad se jednom učita ili odazove, ali se baš vidi kako se sve muči i premišlja. Svaki stoti put ping bude odličan. Nije do DNS-a.
curl -s -o /dev/null -w "dns:%{time_namelookup}, redir:%{time_redirect}, tcp:{time_connect}\n" hetzner.com
nc -zw30 hetzner.com 443 0.01s user 0.01s system 9% cpu 0.182 total
markodjukic@Iris ~ % time nc -zw30 hetzner.com 443
Connection to hetzner.com port 443 [tcp/https] succeeded!
nc -zw30 hetzner.com 443 0.01s user 0.01s system 25% cpu 0.062 total
Ne uzima se, ali provajder ima problem na mobilnoj i optickoj liniji sa komunikacijom prema Hetzneru. Ne postoji "SIM za pravna lica", svi idu na istu mrezu svakako, a odgovore sa servisa koji su zahvaceni Yettel problemom dobijaju nekoliko puta sporije od konkurencije.Kako da kažem za posao se ne uzima net za fizička lica...
Do provajdera je, nije do tebe, vidi moj odgovor iznad.Kod mene u Užicu isti slučaj nešto je do njih.
Youtube bufferuje non stop.
Jeste li uspeli da smislite kakvo resenje, imamo mozda slican problem?Hoće, za jedno šest dana, a posao ne može da čeka.
Stojana Aralice...@Aleksandar_038
Koji deo? Ja imam na Bežanijskoj kosi mts, a i komšija vidim ima yettel
A kako si to istrpeo 5 dana bez usluge. Ako će tako biti bolje ni da ne uzimam Yetel , nego ostanem na skupom i srezanom MTSuDobro ste prosli, ja sam u novembru imao prekid optickog signala 5 dana.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari