Šta je novo?

Opravka maticne ploce ???

gordije

Slavan
Učlanjen(a)
10.10.2007
Poena
319
Crkla mi je ploca ASUS P5QL/EPU ....Ako neko zna majstora a da nije skup ili neki savet ili sajt za sredjivanje neispravnih ploca ? :smoke:

+1 за Чика Перу са форума. Више пута ми је поправљао разне матичне плоче, ако не може да поправи не наплаћује. Крајње коректно и љубазно опхођење према муштеријама.

Axam,a ako ne popravi,to bi trebalo da naplati,sta..?
Naravno da se to nigde ne naplacuje.
Cika Pera je skup.
+1 za Nemanju,mozda...

Axam,a ako ne popravi,to bi trebalo da naplati,sta..?
Naravno da se to nigde ne naplacuje.
Cika Pera je skup.
+1 za Nemanju,mozda...
Niko nije duzan da trosi svoje vreme.

Sent from my m2 using Tapatalk

Dobro,odnesi komp u servis,on ti da papir,gurne ga u policu,nazove te za par dana.
Kaze...nisam opravio komp,al sam se mucio 2 dana oko njega.
Moj radni sat je 20 evra,dodjes mi 300 evra.
:D

Onda je najbolje da saznam sta najcesce crkava kod ploca ? Za sada znam samo kada kondenzator nabubri i onda ga kao promenis i sve radi ok...mozda ima neki forum kao uradi sam tj. opravi svoju plocu?

Ne bih se složio da je čika Pera skup. Ništa te ne košta da odneseš ploču kod njega i vidiš da li može da se popravi i ako može koliko će to da košta, pa ćeš sam proceniti da li ti to odgovara ili ne.

Kod cika pere je 1800 din.. sto je skupo malo ): Drugar ide cesto kod servisera Nemanje(sto je imao servis u nusicevoj) za 1200 din po ploci ... tako da mi je izgleda to opcija za moju plocu...

Eto u Kimtec-u naplaćuju dijagnostiku kvara i to odmah kažu unapred.

Gomila ljudi naplaćuje dijagnostiku. Čika Pera deluje skupo, ali je iz mog iskustva pošten, brz i iscimaće se da pomogne kako god može. Daje 6 meseci radne garancije na određene popravke. Hoću reći da je u moru prevaranata i muljatora takvo ophođenje prema mušterijama retko i samim tim ima puno pravo da bude pošteno naplaćeno :)
Naravno da je najčešće isplativije preći na novu platformu nego davati na popravku ploče malo manje nego što košta polovna, ali ljudi često nemaju para ni želje da menjaju sve.

Poslednja izmena:
Gomila ljudi naplaćuje dijagnostiku. Čika Pera deluje skupo, ali je iz mog iskustva pošten, brz i iscimaće se da pomogne kako god može. Daje 6 meseci radne garancije na određene popravke. Hoću reći da je u moru prevaranata i muljatora takvo ophođenje prema mušterijama retko i samim tim ima puno pravo da bude pošteno naplaćeno :)

+1

Vrh Dno