Šta je novo?

Oppo Reno Ace

Alvaro

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
13.06.2019
Poena
19
oppo-reno-ace-1.jpg

- 6,5 Amoled display 1080x2400 20:9 ratio, 90 Hz

-Android 10, Color OS 6.1

-Snapdragon 855+

-8/128 GB ,256/8 , 12/256 , micro SD , UFS 3.0

-quad camera with 48 mpx main sensor, 4K 60 fps ,16 mpx selfie

-dual speakers

-4000 mAh with 65W fast charging ( 100 % for 30 min)

PRICE : 380 eur

https://www.gsmarena.com/oppo_reno_ace-9894.php

Odlican telefon za ove pare, sta mislite? Nema samo IP rejting od nekih bitnih stvari.
Ne znam jel imao neko neki njihov telefon, kako su se pokazali, i mogu li nekako da se nabave kod nas ili samo iz Kine

Imao drug,vrlo zadovoljan, nabavio u Beogradu u radnji mobitela

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Ako bude ova cena, onda mislim da nema bolje za te pare od ovog telefona.

smejaćete se,ali meni od svega najviše mi se dopada 65w i 855 za te pare...kad već neće šaomi naslednika pokoa da izbaci izgleda da ima ko hoće. :)

Poslednja izmena:
Ne znam gde će biti po toj ceni od 380e. Ja koliko vidim, ispod 500e ga nema...
Inače super izgleda na papiru taj hardver.

Sent from my MIX 2S using Tapatalk

Bas deluje mocno. Ovakav uredjaj nema ni Saomi za ove pare. Jedino ta dostupnost kod nas i eventualni slucaj za potrebom servisa uredjaja.

Da li je neko uopšte reklamirao/servisirao Oppo/OnePlus od ljudi kojih ih imaju na forumu? Nemam pojma kako to funkcioniše ako se nešto pokvari, tj. gde ih nose prodavci sa KP ili WinWin, ako je neko uopšte kupio kod njih po onim ludačkim cenama.

moj drug jeste u radnji gde je kupio u BG.neko dugme je bilo pokvareno, sve reseno za 10 ak dana

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Sve zavisi kako je nabavljen, za kineske verzije možeš zaboraviti garanciju, za ugarske varijante treba kontaktirati Pepsija preko koga je nabavljen pa da se on cima, neko je slao Oneplus kupljen preko Oneplus sajta u Češku, ili Poljsku gde im je servis iz Srbije, ne sećam se detalja, verovatno se da iskopati u Oneplus One temi.

Nazad
Vrh Dno