Sa Alija, oko 2300 din. Treba da mi stigne za neki dan. Na OnePlus sam isto tako kupio sa Alija i stvarno je ok baterija ispala. Kad zamenim javljam utiske. Ali svakako i ova nije toliko losa, mislim ja bas koristim telefon pa mi 3-4h Sota ne zavrsava poso, moram da ga dopunim. Mada opet ovaj telefon 10 min na original punjacu od 65w sasvim dovoljno da izgura sledećih 8-10h.Takođe od pre desetak dana koristim Find X3 Pro. Odličan telefon u svim aspektima.
Gde si kupip bateriju i po kojoj ceni?
Ja sam zadovoljan sa baterijom, ali nije loše imati i rezervnu. Meni sa mojim načinom korišćenja treje ceo dan.
Sa ovim uputstvom. Na Androidu 14 radi bez greške. Kontam da je izvučena nativ call aplikacija i recorder iz indonezijske verzije androida 14 dal Color ili OxygenOS, prakticno su 99% isti. Naravno treba racunar i ADB da mu se upuca jedna mala skripta. Lepo opisano u klipu.Koji call recorder si uspeo da instaliraš?
Da nemaš možda Android 13?
Meni uz Android 14 neće da radi call recorder koji sam probao.
Ja koristim neki Minimal Adb tool sa xda vec godinama. Evo linkaMozes li mi negde okaciti verziju sdk platform tulsa koji si ti koristio, meni stalno nudi najnoviju verziju koja nije za ovu radnju podobna(kao sto je rekao postavljac klipa)?
Samo da javim, zamenska baterija sa Alija je sasvim korektna. Punjenje i dalje ultra brzo, 15-20min do 100%, a baterija izgura meni 4-5h SOT intenzuvnog korišćenja, inače sam zahtevniji korisnik, mobilni podaci, blutut, lokcija, osvetljenje na sredini, pozivi. Tako da sam novom baterijom dobio recimo sat vremena više korišćenja, tako da i original bterija nije bila previše degradirana. Inače testirao sam, upaljen ekran bez nekog forsiranja, bez prenosa podataka, ako se gleda YT ili neki stream video, EON, ili Iris, moze oko 8h upaljenog ekrana.Sa Alija, oko 2300 din. Treba da mi stigne za neki dan. Na OnePlus sam isto tako kupio sa Alija i stvarno je ok baterija ispala. Kad zamenim javljam utiske. Ali svakako i ova nije toliko losa, mislim ja bas koristim telefon pa mi 3-4h Sota ne zavrsava poso, moram da ga dopunim. Mada opet ovaj telefon 10 min na original punjacu od 65w sasvim dovoljno da izgura sledećih 8-10h.
ColorOS mi se baš sviđa. Baš je dobro urađen. Čak sam uspeo i call recorder da instaliram uz stock dialer.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari