Šta je novo?

Opis MSI 6800le

jorgovan

Čuven
Učlanjen(a)
13.03.2002
Poena
825
Trazih po netu opis za 6800le i svuda samo nadjoh teme oko modovanja. A meni treba obican opis kao sto ima u novinama i slicno i trebaju mi malo detaljnije slike...

Ako neko ima slike znacilo bi mi da ih pusti. Inace prilicno mi se zuri.

Moze li mi neko reci koliko ova kartica ima u 3dmark03 bez oca i modovanja??? Koliko je bucna ova kartica?

I ako imate neku bolju ideju za karticu do 210evra.

Poslednja izmena od urednika:
Ne znam sto ce ti opis te kartice....???
Imas meni se cini sticky kako se moduje Le-u Vanulu ili u GT ...ako te to zanima udri search sve cs naci ....!!!

M3 je napisao(la):
Ne znam sto ce ti opis te kartice....???
Imas meni se cini sticky kako se moduje Le-u Vanulu ili u GT ...ako te to zanima udri search sve cs naci ....!!!

Pa bas se o tome radi sto mene zanima ne modovana kartica. znaci onakva kakva dolazi. Takodje mi trebaju njene slike i utisci o buci koju pravi.

Sto bas mora biti MSI,imas Leadtek,recimo.
Ima veliki pasivni hladnjak,i mali cooler,jako tiha grafulja.

starac je napisao(la):
Sto bas mora biti MSI,imas Leadtek,recimo.
Ima veliki pasivni hladnjak,i mali cooler,jako tiha grafulja.

Pa zato sto nemam gde da ga nadjem u ovom selu od Nisa... Ako neko zna neka pm-uje.

Ako neces da modujes mozda je bolje da uzmes 6600GT

bancho je napisao(la):
Ako neces da modujes mozda je bolje da uzmes 6600GT

Probacu da izvucem sto je vise iz nje sigurno...

Nego moze li neko ko ima pristup da mi kaze kakvo je lager stanje za ovu karticu kod Pakoma...

jorgovan je napisao(la):
Pa zato sto nemam gde da ga nadjem u ovom selu od Nisa... Ako neko zna neka pm-uje.

Megatrend kod Crvenog Pevca.Prodaju robu iz Pin Computers-a.Obicno nemaju na lageru,ali mozes da narucis.Samo je skupa(8.4.2005. Pin Computers 235E BEZ PDV-a!).
Mozes za Leadtek da pitas i Veritas(blizu CT Computers),isto rade sa Pin-om i CT-om,i donose sve sto potrazis,relativno brzo.

Poslednja izmena:
jorgovan je napisao(la):
Probacu da izvucem sto je vise iz nje sigurno...

Nego moze li neko ko ima pristup da mi kaze kakvo je lager stanje za ovu karticu kod Pakoma...

MSI NX6800LE-TD128 TV-out DVI (minibulk) 200,60 5 0

Pet komada u Nisu,nula BG.

Poslednja izmena:
Hvala na informacijama. Moze li neki link ili pun naziv za Leadtek .

Problem je sto do subote uvece sve moram da zavrsim...

Imas u MB-softu Msi-6800le za 189eur sa sve pdv-om ali bulk pakovanje ili ti u kesici sa cd-om i to je to.

Pa pokusaj kod njih.

Pozz

mhz je napisao(la):
Imas u MB-softu Msi-6800le za 189eur sa sve pdv-om ali bulk pakovanje ili ti u kesici sa cd-om i to je to.

Pa pokusaj kod njih.

Pozz

Imam je za te pare preko Pakoma... mini bulk pakovanje, valjda je to to. A MB soft mislim da nema u Nisu.

Nego ljudi vredi li da ja sa svog MSI 5900xt (sa kojim imam 5666 u 03) prelazim na 6800le???

Vredi, i nemoj da gledas 3dmark nego pokreni neku zahtevnu igru i tu ces da vidis koliko je 6800le brza od 5900XT. 😉

Pozz

Bas to. Ti nemas nameru da igras 3D Mark, zar ne?

Igrama se bavim, tako da u igrama i testiram. Radi se o tome da mi sve igre rade na max u 1024 ali AA ne mogu u svim igrama da ukljucim (ova kartica nema ipak rezervu svage za tako nesto) a i takodje nema pixel 3.0 a bas bi hteo da ga probam u SC CT...

Leadtek a400 le tdh-puni naziv.
Postoji velika sansa da je otkljucas.

Mislim da ce mi izaci iz budzeta koji je zaista knap...

Za te pare ti je brza 6600GT, opise 6800LE modela imas u Digital!-u (februarski i martovski broj). Ukratko, ako neces da modujes karticu onda bolje idi na 6600GT.

:wave:

Xith je napisao(la):
Za te pare ti je brza 6600GT, opise 6800LE modela imas u Digital!-u (februarski i martovski broj). Ukratko, ako neces da modujes karticu onda bolje idi na 6600GT.

:wave:

Pa probacu da je modujem svakako.. Nasao ssam opise u Digitalu! Hhvala.

Mislim da ni Gainward 6800LE/Ultra nije lose, mozda i najbolje resenje. Sinteh -Nis 🙂

Samo oprez oni hoce da "cepnu"....🙂

Poslednja izmena:
Kakaroth je napisao(la):
Mislim da ni Gainward 6800LE/Ultra nije lose, mozda i najbolje resenje. Sinteh -Nis 🙂

Samo oprez oni hoce da "cepnu"....🙂

Ne verujem da ima Sinteh u Nisu. Inace za MSI sam dobio cenu od 18Xevra sto mislim da nije mnogo.

Uzimam dans MSI, pa cemo videti sta cu napraviti vec...

Poslednja izmena:
Uzeo sam MSI 6800le. Za sada su otkljucani 12p i 5v i 350/800mhz. U SC CT se ponasa normalno. Moracu malo da vrtim marka pa da vidim da li mogu da je ostavim tako ili da spustam ili dizem...

Nazad
Vrh Dno