Šta je novo?

Opis igre: World of Tanks

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
World of Tanks je razvijen pod okriljem Wargaming.Net kompanije koja se specijalizovala za vojne simulacije. Sam razvojni tim je preovlađujuće poreklom iz bivših sovjetskih republika, a igra je već komercijalno dostupna u Rusiji, dok je za ostatak sveta u closed beta fazi. Tematika sudara oklopnih jedinica je do sada bila obrađivana više puta, ali po našem skromnom mišljenju nikada na ovako zabavan i zarazan način. Ne jednom je prilikom pokušaja da se nekome objasni suština igre, na površinu isplivala rečenica: „To ti je kao Counter Strike, ali sa tenkovima!“, pa mada tu ima dosta nedorečenosti, duh izjave ne pogađa daleko od mete. World of Tanks je igra koja će vas zabaviti, oduševiti, iznervirati, posvađati sa devojkom/ženom, upoznati sa novim prijateljima... ali vas nikako neće ostaviti ravnodušnim ako ste imalo zainteresovani za epske bojeve metalnih kolosa.

http://www.benchmark.rs/benchmark-testovi/gejming/opis-igre-world-of-tanks.html

odlican tekst Dandy :wave:

Mi se siti izigrasmo, dok izadje opis igre :D
ehheheheh... Ipak odlican opis :D

Ma tajni agent, bolje ne pitaj da te ne izede mrak :p

Ilidane, di je praaase? :D

Pojeo ga mrak:D
A sa mašću podmaziva kupolu i gusenice:D

Dandy svaka čast !

Zaslužila je ova igra da dobije opis na Benchu. ;)

kad pre nabi 9 postova, do skora je imao 2 :p

i to user pod rednim brojem 33032 a registrovan 2000 :p

To je moj mladji brat :D

Mislim, oduvek je on tu, samo sto se kasno ukljucio :p

nikad nije kasno :)

Fino urađeno, svaka čast.

Samo jedna primedba, tenk destroyers na srpskom bi trebalo da budu prevedeni kao lovci na tenkove, a ne kao razarači tenkova. Bar se tako vode u vojnoj terminologiji.

Fino urađeno, svaka čast.

Samo jedna primedba, tenk destroyers na srpskom bi trebalo da budu prevedeni kao lovci na tenkove, a ne kao razarači tenkova. Bar se tako vode u vojnoj terminologiji.

Da, valjalo bi to ispraviti ako je moguće :/
Nego ovo Dandy pisao? a ja se pitam kako čovek igra tako dobrog scouta a on jednostavno provalio komplikovani sistem detekcije :d

Ma zar nije razarač tenkova kulji od lovca tenkova? :p
Videćemo da se ispravi, trenutno smo malo u gužvi.

Ako je objasnjena taktika sa ostrvom na Komarin idem odma da citam :d

Pa to sa Komarinom sam objašnjavao još pre mesec dana. Sada sa T-44 koji ima camo netting na sebi i optiku, takva taktika još više dolazi do izražaja. Ne možeš da otkriješ stacionarne mete, ali čim se neko pomeri ili opali vidiš ga sa ostrava u sredini. Mislim da je dosta ljudi provalilo istu taktiku, tako da redovno moram da se borim na početku da zauzmem ostrvo.

Eh, 'de nisam na vreme udario copyright na ostrvo :D

Ma svaka cast sharpshooteru ali Dandy ti si neponovljiv, neobnovljiv i apsolutno i potpuno jedinstven sto se tog ostrva tice. Znaci 10+ puta sam te spomenuo u vezi tog ostrva i tvoje taktike (ne u licnom smislu vec u smislu taktike) koja meni nikada nije upalila... Ne znam koliko puta sam se peo, koliko puta sam cucao u nekom zbunu i koliko puta su me zveknuli od nekud bez da sam ikada, I K A D A video ikoga... *** ipak nisam Dandy :) PROKLETO OSTRVO :p

Poslednja izmena:
island is from Lost?

Ja samo znam da nikad ziv nisam otisao sa tog ostrva:p

Pitaj ove koji su igrali sa mnom u company-u kako sam im sa Leopardom osvetlio 90% protivničke ekipe odatle :p
Problem je što je skautovanje odande postalo hazard, jer je i neprijatelj u međuvremenu naučio da mora da pazi na njega :/

Salu na stranu ko osvoji to ostrvo taj moze lako da pobedi.
Parkirao sam se na njega sa JagdPz sa jos jednim Tigerom. Odatle smo detektovali sve i posteno se naubijali.
Protivnicki tim je bio ocajan jer kad smo ubili dvojicu koji su krenuli na ostrvo u startu posle niko nije dolazio.

Što sad postaviste ovaj teks, navuko sam se na ovo a u Pon imam 2 ispita... :d

Vrh Dno