Šta je novo?

Opis igre: The Witcher 2: Assassins of Kings - Benchmark

Bench admin

Administrator
Administrator
Učlanjen(a)
01.07.2000
Poena
619
Opis igre: The Witcher 2: Assassins of Kings

Nakon odigranog prvog nastavka fantastičnog akcionog RPG-a iz 2007. godine, CD Projekt sa pravom možemo nazvati neprikosnovenim kraljem u onome što radi, a to je kreiranje ogromnih, detaljnih, neverovatno živih i kompleksnih fantazijskih svetova, u ovom slučaju nastalih iz istoimenih novela poljskog pisca Andreja Sapkovskog. The Witcher 2 je smešten u svet kojim upravljaju likovi od kojih bi većinu okarakterisali kao nosioce svega lošeg i pogrešnog što osoba može da ima u sebi. Međutim, i ovog puta tu je Geralt koji će svojim delima vođenim karakterističnim moralom i etikom, na ovaj ili onaj način uticati na budućnost zemalja Severnog kraljevstva, ali i na sopstvenu sudbinu.

witcher2%202011-05-21%2012-17-54-12.jpg

Rečima i slikama možemo samo da pokušamo da dočaramo koliko je The Witcher 2 impresivna i kompleksna igra. Kvalitetna, duboka i razgranta priča, zajedno sa brojnim upečatljivim likovima upletenim u politiku, laži i prevare će mnoge igrače zakucati ispred monitora na desetine, ako ne i stotine sati, baš kao i želja da se istraži svaki kutak prelepog i raznolikog sveta. Iako ima nezanemarljivih mana i propusta i nije u potpunosti ispunio fantazije fanova prve igre, The Witcher 2 će u narednim godinama biti težak domaći zadatak, ali i inspiracija brojnim Western RPG igrama koje dolaze. Zato predlažemo da je bez trunke razmišljanja nabavite što pre, po duslovom da u vama ima makar malo avanturističkog duha i ljubavi prema žanru kome pripada.

http://games.benchmark.rs/clanci/opis_igre_the_witcher_2_assassins_of_kings

Odlican opis.
Da li ce biti opis igre LA Noire uskoro ?

Samo 13giga sitnica :dx Igra deluje zavidno dok sta ne izadje Diablo 3 :D i naravno novo oformljeni centar za odvikavanje od nje AMERIKANCI :D noobs

samo jedan savet svima koji jos nisu nabavili igru, posto su i cdproject postali alavi, a tek drugu igru izdali :) i customer support im je nikakav, igrajte pirata, a ako vam se svidi igra kupite je za par meseci na steamu, gogu, gde god, kada bude bila na nekoj akciji
pa ce onda za witcher3 malo da razmisle i dovedu se u red, nadam se

S obzirom da su sklonili DRM i aktivaciju i pustili DLC-ove za javni download, customer support ti više ni ne treba :d

Staviš igru, staviš ovaj patch, igraš.

da, ali do patcha nije moglo ni da se igra kako treba, dlc ne radi...
moj predlog je vise bio da se kazni alavi developer :)

Ali od izlaska igre pa do patcha prošlo je jedva 10 dana, a seti se kako je sa EA recimo :)

pa da ne bi ovi postali neki istocno evropski EA :)

a i realno, ne vredi w2 40e koliko je kostao preorder

samo jedan savet svima koji jos nisu nabavili igru, posto su i cdproject postali alavi, a tek drugu igru izdali :) i customer support im je nikakav, igrajte pirata, a ako vam se svidi igra kupite je za par meseci na steamu, gogu, gde god, kada bude bila na nekoj akciji
pa ce onda za witcher3 malo da razmisle i dovedu se u red, nadam se

+100

Loše si zamislio kažnjavanje, oni uvek mogu linijom manjeg otpora i da krenu da prave isprane multiplatforme...

da, ali do patcha nije moglo ni da se igra kako treba, dlc ne radi...
moj predlog je vise bio da se kazni alavi developer :)

nije bas tako :) dlc je radio, igra je imala bug-ova, isto kao i bilo koji naslova koji se pojavi danas... sve se dalo srediti u medjuvremenu ;)

rAMA je napisao(la):
Loše si zamislio kažnjavanje, oni uvek mogu linijom manjeg otpora i da krenu da prave isprane multiplatforme...

ovu su vec fino isprali...

U Witcher2 je to X ;)

Ja se ne bih previše nadao u ove (polu)mainstream RPG developere u bližoj i daljoj budućnosti. Pravi, story-driven RPG-ovi sa settinzima van dosadnih fentezi/srednji vek/generički SciFi klišea i iole zanimljivijim/kompleksnijim dizajnom i mehanikom će doći jedino od indie developera IMO.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Nisam skoro video nekoga da toliko hejtuje neku igru kao što si ti opljuvao Witcher 2.

...ma da, to su sve znalci... Ja bih vam svima podelio speed potove, metle u ruke pa se igrajte:D

Ja se ne bih previše nadao u ove (polu)mainstream RPG developere u bližoj i daljoj budućnosti. Pravi, story-driven RPG-ovi sa settinzima van dosadnih fentezi/srednji vek/generički SciFi klišea i iole zanimljivijim/kompleksnijim dizajnom i mehanikom će doći jedino od indie developera IMO.

Hah, biram dosadni fentezi/srednji vek/generički SciFi ispred zombija u svako doba dana/noci.

...tu ce da uleti prvo jedan u piratskom, a posle mozda i u steam-punk setingu od PB*a.

Moze (mada pirate ne volim bas), samo da nisu zombiji:)

...ma i to ce da iskrive za konzole. Cuo sam da ce isto biti da kad zavrsis jedno ostrvo prelazis na drugo bez mogucnosti da se vratis na prethodno. :mad:

***, isprana multiplatforma pa nema taj feature.

Haha, vas dvojica ste baš zabavni. Još će DA2 da ispadne bolja igra od Witcher 2 :d

Nisam to rekao, i uopšte ne mislim tako :) Ali je borba bolja, definitivno.

DAII je kesa u odnosu na DA, ali makar nema QTE, niti "i win" dugme. Sto se mene tice, DAII i ovo, mrtva trka. TWII ima bolju pricu i jelte grafiku, lokacija iako malo opet su bolje i zanimljivije u TWII, a DAII na moju veliku zalost, bolji u svemu ostalom.
Dok su obe igre jedno kilometar ispod svojih prethodnika.

Poslednja izmena:
O dear:D
E- ne bude li valjao (tj posto su zombiji, onda treba da bude jedno svetlosnu godinu iznad svih RPGova dosad), ima da te banujem iz principa:D

Poslednja izmena:
Dok su obe igre jedno kilometar ispod svojih prethodnika.

Otprilike sazeto u jednoj recenici +1 Retko se desi da covek procita ono sto i sam misli a evo ga

Vrh Dno