Šta je novo?

Opet RESISTANCE

crossfire

Znamenit
Učlanjen(a)
17.01.2003
Poena
1,019
Imam vec duze vrijeme Operation Flashpoint-Resistance,ali ne mogu da ga igram.Naime, prilikom pokretanja igre sve krene OK i onda pravac Desktop bez ikakvog upozorenja. Mislio sam da je do graficke(GF2 MX 200 64MB)i starih drajvera.U medjuvremenu sam kupio GF3 Ti200,64MB (Gainward,GS i skinuo drajvere 41.09) i naostrio se kad ono PUF-opet Desktop!?? Sta da mu radim? Da li se nekome desilo nesto slicno? Na Cd-u pise da "Operation Flashpoint-Cold War Crisis" treba da bude instaliran sa S/N:5SZL-N5TKW-WS8C5-M70AL-XDX9K, a Resistance sa S/N:8H3C-KM8TK-R0YDY-XZP9R-S99YN. Sve to uradim i dzaba. Da nije mozda do cracka? U stvari, da ne grijesim pri krekovanju igre jer mi prilikom istog zamjeni stari crack novim(ovo je otprilike po sjecanju 4.6MB sa 3.5MB)
:confused: Please help!!! Ovo mi je bila igra No1(a i sada je) bez obzira na losiju grafiku koja po meni nije nimalo presudna za kvalitet(OVE IGRE)

evo pomoci

pazi ovako
to je sve do serijala i do crack file-a
serijal da bi uopste instalirao...da sad sam video da ga imas instaliranog...treba ti novi crack - to je ono sto ti treba
fajl je naziva nesto kao def-ops (ili slicno) sa njim igra ne puca...
e sada kako da ti ja to dobacim - mozemo da se dogovorimo....
posalji mi private mesage (PM)

Vrh Dno