nIce Cream
Čuven
- Učlanjen(a)
- 02.11.2002
- Poena
- 650
Dobijem ja lepo domen nsmreza.co.yu, i reko aj da preselim forum na novi verat server (sa nsmreza.co.sr) i eto ti ****** 
Uradim full backup starog foruma (phpbb 2.05).
Instaliram na novi server cist phpbb 2.06, i reko aj da uradim restore baze. Izaberem ja lepo konpresovan gzip file sa mysql bazom, pocne upload, radi, radi, kad samo odjednom fljas, izbaci mi ovo
:
E sada. Ne znam u cemu je problem. Full backup sam uradio sasvim redovno sa ukljucenom gzip kompresijom. Oko restora nema puno pameti, izaberes file, i cekas...
Hvala za pomoc!!
Uradim full backup starog foruma (phpbb 2.05).
Instaliram na novi server cist phpbb 2.06, i reko aj da uradim restore baze. Izaberem ja lepo konpresovan gzip file sa mysql bazom, pocne upload, radi, radi, kad samo odjednom fljas, izbaci mi ovo
Fatal error: Allowed memory size of 8388608 bytes exhausted at (null):0 (tried to allocate 284 bytes) in /xsp/home/nsmreza/web/www/forum/includes/sql_parse.php on line 71
E sada. Ne znam u cemu je problem. Full backup sam uradio sasvim redovno sa ukljucenom gzip kompresijom. Oko restora nema puno pameti, izaberes file, i cekas...
Hvala za pomoc!!