Šta je novo?

Opet pomoc

chundra

Čuven
Učlanjen(a)
31.12.2003
Poena
619
Posle instalacije Avasta, Ad-awer, gomile zakrpa za sp1 a zatim i sam SP2 , CD rom je prestao da radi ... zapravo vrlo cudno se ponasa. Cita diskove samo koje sam predhodno ubacivao a ove "nove" nece, u Eventu pise Badblock
Pokusao sam da skinem Avast i Ad-aware ali situacija je nepromenjena ... moram napomenuti da je i pre instalacije sp2 lose radio tako da ne sumnjam na to ...

Ne znam dal je bitno ali sa tim istim Combom sam i gledao DVD i rezao sto znaci da je SVE radio bez greske ...

I da , na drugom kompu i dalje radi bez greske

Slusaj 'vamo!add-aware Baci U Tri Lepe.........on Je Najgori P :crash: rogram Koji Sam Ikada probaoAko Si Skenirao I Rekao Mu Da Resi Probleme Onda Znaj Da Ti Je Sigurno Pokratio Registre I Drivere U Windowsu!posle Toga Nastaju Takvi Problemi.ja Sam Eksperimentisao Sa Addaware PRogramoM Ali Tek Posto Sam Prethodno Napravio Ghousta U Dos-u.par Puta Sistem Je Blokirao U Startu.xp Je Bio Mrtav!normalno...vratio Sam Ghoust-a I Sve Radi.ako Nemas Snimljen Sistem Pre Skeniranja Addaware-a Onda Ti Ne Gine Nova Instalacija Windows-a.

jos nesto!zakrpe izbegavaj!primer ti je power pack2 za xp koji je ljudima unistavao racunare!tek je skoro izasla cela i ispravna verzija!ja te stvari ne stavljam u moj xp a on je star 1.5 god i radi super!

Nazad
Vrh Dno