Šta je novo?

opet .Net framework 3.5 za XP x64

hektor2

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
29.07.2006
Poena
465
Poslednja izmena:
Sve važnije microsoft programe nađite ovde

Na tom linku imate neke od sledećih programa

- NET Framework 1.1
- NET Framework 2.0
- NET Framework 3.0
- NET Framework 3.5 ***
- NET Framework 4.0
- Zune
- Microsoft office 2010 FULL (x86 i x64 verzije)
- Microsoft office pregledači

*** NET Framework 3.5 uključuje i verzije 2.0, 3.0 i naravno 3.5 tako da nema potrebe zasebno da skidate (koliko znam kompatibilno sa x86 i x64 sistemima)

i ostalo.

Sve što treba da uradite da bi skinuli neki program je da kliknete na njegovo ime ili verziju.

Greškom sam duplirao post. Molim obrišite ovaj post ...

Tačno, jer ima i starijih programa koji rade samo na XP-u pa sam se ogradio da mi posle niko ne pravi problem.

Ima i programa koji rade na Visti i sedmici a oni koji znaju koji su programi kompatibilni njega će i preuzeti.

Na primer Avast, Avg, skoro sve verzije media playera i sl. rade na sedmici. Jedina istina je da svi programi rade na Win XP-u zato sam to i stavio u naslov. Inače sam korisnik tog sistema pa sam i blog najviše namenio svojim potrebama.

A oni koji imaju tu aj da kažem sreću da znaju za moj blog ne moraju da lutaju internetom da traže neki besplatan program jer ovde imaju skoro sve što im je potrebno za normalan rad na računaru a samo ih jedan klik deli da preuzmu program.

:wave:

Jedno znaci kada se napise:"Blog optimizovan", a drugo "Sav sadrzaj je isproban na Windows XP", ili slicno 🙂 .

Ovo prvo znaci da je sam sajt namenjen da radi za nesto, pre svega za browser ne za operativni sistem.

Hektore, skini verziju 3.5 sa mog bloga, ako ti ne instalira na tvoj x64 ja ću da se bacim sa mosta!!!

Lično sam ekstrahovao instaler i sadrži i x64 i x86 fajlove.
Ako budeš imao ikakvu štetu na računaru plaćam ti popravku u servisu.

Dogovoreno?

Nazad
Vrh Dno