nesto sam uradio ali za dalje mi treba pomoc!
Dakle,ovako:
rjesih problem sa dial tonom i HCF Conexant modemom.Trebalo je pokrenuti hcfconfig i odabrati neku drugu zemlju a ne USA,u mom slucaju sa Slovenijom radi savrseno.Takodje sam dobio i nasa latinicna slova tako da i to vise nije problem ali....
javio se jos jedan "problemcic"
Kad se konektujem na internet pomocu kpp-a, kde(i gnome,a onaj gnome dialer ne radi uopste) nece da pokrenu nijednu aplikaciju.KDE fino kaze sorry i klauncher ne moze nista da pokrene.Cak ni Mozzillu,terminal,lynx...Imam instaliran xfree86 4.0.3,KDE 2.1.1 sa koffice-om 2.0.1,gnome 1.4.Kernel je 2.4.3-20mdk a linux je Mandrake 8.0.
Jedine stvari koje sam instalirao su
drajver za modem(i to bas za ovu Mandrake distribuciju sa ovom verzijom kernela)
i nvidia drajveri(one koje mi je preporucio nvchooser.sh i to onim redosledom kao u njihovom readme).Da li mozda nvidia koci?
Kad smo vec kod toga,kako da znam da su mi ti drajveri regularno instalirani i kako da ih deinstaliram ako ne valjaju?
I jos jedna stvar!Sta da instaliram da pustam divxove sa titlom?Onaj divx player sa divx.com,kolko ja znam ne moze da pusta titlove a xmps nece da se instalira(kaze da ne moze da napravi neki link u /usr/bin folderu)
Ajde sad neka neko pomogne!cheers