Šta je novo?

Opet ja! My documents nestao?

dr.Tiristor

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
379
Gde li se denuo my docs? Nema ga u toolbaru a ni u my computer-u!
Jedini nacin da dodjm do njega je C/docs and sets/admin/my docs?
Gde je ako znate i kako da ga vratim?

P.S. Bas sam dosadan zar ne?

Desni klik na pozadinu > Properties > Desktop > Customize Desktop > otkacis My Documents i OK?

Ne?

Prilozi

• desk.webp
    desk.webp
    93.2 KB · Pregleda: 169
Poslednja izmena:
ajde okaci negde pozadinu sa desktopaili mi je posalji na [email protected] , extra je

pozz.

Bojan Novakovic je napisao(la):
" C/docs and sets/admin/my docs"

Onda lepo desni klik na My docs pa Send to pa odaberes Desktop.
Bojane hvala sto se trudis ali izgleda da se nismo razumeli? Necu da mi stoji na desku precica, vec u toolbaru i My Computer-u gde i fali. Jel smo se sad razumeli?
GuruDexx je napisao(la):
ajde okaci negde pozadinu sa desktopaili mi je posalji na [email protected] , extra je
Evo! 😛

Prilozi

• Elektro Sex.webp
    Elektro Sex.webp
    29 KB · Pregleda: 185
Poslednja izmena:
hvala

???

DR.TIRISTOR je napisao(la):
Bojane hvala sto se trudis ali izgleda da se nismo razumeli? Necu da mi stoji na desku precica, vec u toolbaru i My Computer-u gde i fali. Jel smo se sad razumeli?

Da li imas prilikom desnog klika na bilo koji fajl u nastavku "send to" pa "my documents"? :wave:

Neko nekog ne razume... Hocu da stoji ovde, gde i fali... My Computer!
Pogledaj jos jednom...

Prilozi

• Maj kompujter bre.webp
    Maj kompujter bre.webp
    26.1 KB · Pregleda: 94
Tri, guest je iskljucen. Samo admin i ASP.NET Machine... Kakve to veze ima?

Zato sto kod mene prikazuje u my computer samo my documents od tih novootvorenih naloga, ali ne i od administratora. Znaci "nalog1's documents",
"nalog2's documents" i slicno, a administratorskog nema. Mozda je to po defaultu iskljuceno. E sad ako je to tebi bilo pa nestalo onda nemam predstavu sta se desilo i kako da vratis 😀

Da nisi ti mozda nesto cackao sa nekim tweakovima???

Ne bas! Sta ti spada pod tweak-ove?

DR.TIRISTOR je napisao(la):
Ne bas! Sta ti spada pod tweak-ove?
Pa kad nisi onda probaj baš obrnuto... Uzmi TweakUI za Win XP (valjda koristiš XP?) i tu ćeš naći nekoliko setovanja koja bi možda mogla da reše problem: Special Folders, Desktop...

@DR.TIRISTOR
Super je geg.Jesi li ti ovo lemio?

Problem resen! Kada sam radio promenu imena administratorskog naloga u XP-u {@wiz 011 naravno, xp!} promenom imena je to i nestalo. To sam skontao kada sam reinstalirao win i ponovo promenuo ime. Vratim ja admin i vrati se i my docs. Ali ovog puta sam ga skontao, tako da od sada lepo stoji ADMINISTRATOR i sve radi... :d
@Wolfman> Ne, nisam i bas mi se svidja, video sam jos neke poze i trazio sam slike pa ako mi oni sa elektronika.rs.ba posalju rado cu ih podeliti sa vama {ako ikome treba, naravno}.
Pozdrav :type:

Nazad
Vrh Dno