Šta je novo?

opet izbor monitora

• Začetnik teme Deleted member 2563
  • Datum pokretanja
D

Deleted member 2563

Guest
Sto vise sam citao postove o monitorima manje mi je bilo jasno :) Jedno sam doduse shvatio, a to je da je 755DFX shit, pa sam odustao od njega...
E sad stoje stvari ovako:
Pod jedan mogu da uzmem samo samsunga (imam razloge i zaista nema drugi izbor)
Dvoumim se izmedju dva modela 757NF ili da dodam 30-tak jurosa pa da uzmem 957p. Cuo sam da je ovaj drugi bas dobar. Igram igrice, gledam divix, i tv preko kompa. Znaci nista projektovanje nista super ozbiljno. Koji od ova dva ili neki treci, s tim sto nemam para za nista skuplje od 957 p. Da li je 757NF stvarno najbolja samsungova 17" ? Mislim da dfx ispada iz price...?

Znas kako, kad stavis 19'' pored 17''...uh, 17'' se cini mnogo mali, dakle jos jedan glas za 957P.

Znaci ipak je vaznija velicina no tehnika :) Narucio 957p Hvala. Aj (D)

I ja se palim na 957p već duže vreme, zanima me kolike su tačke? Gledao sam neke 19-ce koje su imale velike kocke i to je jako ružno izgledalo.

Preporuka za Samsung 957p! Jedino probaj da nadjes primerak koji ne zuji u stand-by rezimu.

ali i sa 957p vazi ista prica kao za 959NF, mozda jos izrazenije...!

Dobar je taj 957p.
A i izvlaci 2048 x 1536 :happy:

Uzeo sam ga! :happy: Prilicno sam zadovoljan -rece covek koji je do juce gledao u 15" 500b :) Nisam neki znalac, ali meni je ovaj monitor skroz ok za pare koje sam dao. Ostra slika, nista od tog zujanja koje spominjete. Mozda mu je bela malo jaca ali meni ne smeta. Sve u svemu nikad cene nisu bile nize pa...

Vrh Dno