Šta je novo?

Opet activation!!

sedokosi

Slavan
Učlanjen(a)
23.06.2004
Poena
304
XP Pro je u pitanju!trazi mi aktivaciju na MS update sajtu.Prilikom dizanja sistema sve je u redu,ne trazi nista.Ovaj OS instalirao pre 2mes.Daaa...na sajtu me upucuje ovako otprilike..Acc..system tools...ACTiVATE WINDOWS!!(usput,tu opciju uopste nemam).Sta ciniti,molio bih za pomoc,IIILIII,zaobici MS sajtove za update u korist nekih drugih sa istom temom!!Hvala unapred!!
PS:
Nemojte molim vas samo ono...pa sto nisi instalirao Home ili bla bla...
Pozdrav

Probaj sa START>RUN pa kucaj: oobe/msoobe /a

Okrenes M$ i oni ce ti lepo objasniti kako da ga aktiviras.

Btw, malo sam se ojadio kad sam zvao MS yugoslavia - stalno su bili zauzeti. Posle 3 dana dobih vezu, al su tada bilo vrlo ekspeditivni - rekoh coveku broj sa nalepnice, on mi izdiktirao broj koji treba da se unese i sve je bilo ok.
Vise se ne secam njihovog telefona, al nije onaj koji (u win) pise da treba da se okrene. Treba pozvati 988 i traziti Microsoft.

DS9 je napisao(la):
Vise se ne secam njihovog telefona, al nije onaj koji (u win) pise da treba da se okrene. Treba pozvati 988 i traziti Microsoft.
Skoro su se preselili iz Sava Centra u Makedonsku, novi broj je 330-5500.

Sedokosi, procitaj pravila foruma; na benchu nema diskutovanja o crackovima, warezima, linkovima za nelegalne kopije i slicno.

pa ko je ovde pomenuo nelegalan software, decko je verovatno uradio upgrade kompa pa mu zato trazi ponovo aktivaciju :) :) :)

Pricao je lepo o warezu i krekovanju, samo sto je taj post obrisan, pa ga ti ne vidis. Zato je upozorenje bilo upuceno na konkretnu adresu...

Ako sam napravio neki prekrsaj,paaa....izvinjavam se ,eto!!Ali UOPSTE nije vodjena diskusija o krekovanju i w. ,nego sam rekao sta sam uradio da resim problem. Toliko.
Pozdrav

Vrh Dno