Šta je novo?

Opera i work offline?

kUdtiHaEX

Super ridža
Administrator
Učlanjen(a)
18.07.2001
Poena
1,445
Moja oprema  
CPU & Cooler
Intel® Core™ i5-9500F, NZXT Kraken Z63
GPU
Asus GTX 2070 Super
Storage
Samsung 980 Pro NVMe 1 TB
Kućište
NZXT H210i
Monitor
LG C2 42"
Miš & tastatura
Logitech G502, Keychron K8, Nuphy Air75, Ducky TKL One 2
Ostale periferije
Glupi HP štampač
Laptop
Apple Macbook Pro 14" M1
Tablet
Apple iPad Pro 11"
Mobilni telefon
Apple iPhone 13 Pro Max
Pametni uređaji
Apple Watch Ultra
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Primetio sam da nema work offline moda u Operi, tj da ne mogu da izlistavam stranice koje sam posetio dok sa bio online iz kesa. Da li neko moze da mi kaze da li postoji nacin da operu nateram da otvara vec posecene stranice kada sam offline?

Evo mi je Opera 7.20 (radim na njoj 🙂)... "Work offline" - File > Work offline, a cache ili history (veoma lepo organizovan 🙂) - Window > Special > History (ctrl+alt+h) ili Cache

Jel te to interesovalo? 🙂

Pozdrav!
MrBigJump.gif

kUdtiHaEX je napisao(la):
Primetio sam da nema work offline moda u Operi, tj da ne mogu da izlistavam stranice koje sam posetio dok sa bio online iz kesa. Da li neko moze da mi kaze da li postoji nacin da operu nateram da otvara vec posecene stranice kada sam offline?

:d ;P 😛 Kako nisi video ono ogromno file/work offline ? A do historija i sl. mozes doci preko isto tako lepo organizovanog hotlist menija (kliknes na veliku zvezdu u gornjem toolbar-u pa tu biras sta ti treba.

Opera rulz !

P.S. ti bese koristis MyIE i Bat ? Dobro da znam da definitivno ni ne pomisljam vise da ih stavljam :beat:

Pozdrav :wave;

Jedino što mi se ne sviđa kod Opere je vezano upravo za offline rad. Ako greškom kliknem na nešto iz history-ja a nisam odabrao offline rad, to je izgubljeno.

OptiPlex je napisao(la):
...

:d ;P 😛 Kako nisi video ono ogromno file/work offline ? A do historija i sl. mozes doci preko isto tako lepo organizovanog hotlist menija (kliknes na veliku zvezdu u gornjem toolbar-u pa tu biras sta ti treba.

Opera rulz !

P.S. ti bese koristis MyIE i Bat ? Dobro da znam da definitivno ni ne pomisljam vise da ih stavljam :beat:

Pozdrav :wave;

Da ti samo znas kako nista ovih dana ne vidim....glupa fizika i prokleti ETF 🙂 Evo sredio sam stvar, hvala na pomoci 😉

Od Opere i The Bat!a boljih stvari nema....

kUdtiHaEX je napisao(la):
...
glupa fizika i prokleti ETF 🙂

Nemoj mi samo reci Cvetic. Tog smora treba oterati sa faksa.

Moj savet - najbolje spremi termodinamiku i mehaniku fluida jer su to (bar u moje vreme) bila 2 sigurna zadatka a oblasti su male, a od onog ostaloh ces valjda skrpiti za jos 1 zadatak koliko treba. Malo uradis pod a), malo pod b) i to je to 😉

@Marko37
Kako mislis izgubljeno ? To zaista nikad nisam probao (tj. nisam pogresio), bas cu da vidim o cemu se radi.

Pozdrav

Nazad
Vrh Dno