Nabukodonosor
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.12.2003
- Poena
- 865
Pozdrav svima. Imam vrlo iritirajuci problem sa Operom. Naime, imam dva RS naloga i trenutno sam ulogovan na nalog 1. Do sada sam kada mi nestane MB-a za skidanje isao na logout i onda se ulogujem na drugi nalog i picim dalje, potpuno logicno. Ali vise nece. Jednostavno kada odem na log out, pise mi ono "The Cookie has been deleted." i onda odem na login da se ulogujem na nalog 2, ali automatski me uloguje na nalog 1. Probao sam rucno da obrisem cookije, cache, history ali uvek isto. Jedini nacin da se ulogujem na drugi nalog je da se izlogujem, odem na link za skidanje fajla koji hocu, on mi kaze da nisam ulogovan i trazi da se ulogujem i onda skinem taj fajl. Ali, cim odem na premium stranu RS-a da vidim koliko imam MB-a, opet mi je ulogovan nalog 1, iako npr. jos uvek skidam fajl preko naloga 2 na koji sam se ionako jedva nakacio?!?!?! U FF-u je sve normalno. Ima li neko ideju zbog cega se ovo ****** desava?! Do pre mesec dana mi se ovo nije desavalo, ali sam onda obrisao Operu i ponovo je instalirao, jer sam ima neki problem sa njom i od tada se ovo desava.